Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

...

Interpretare vis: ...

  Asiral
  10-01-2009

Eram in centru vechi al orasului cu 3 fete 2 prietene si o verisoara de a mea si cu un baiat,foarte bun prieten.Ne plimbam,si ne simteam urmariti.Eram speriati,nu era nimeni,strazile erau goale.Am decis sa plecam toti acasa la mine.La jumatatea drumului am observat ca cele doua prietene disparusera.Ne-am intors dupa ele si le-am gasit moarte.
peste 5 minute lam pierdut pe baiat.Am decis, sa o duc pe verisoara mea acasa sa fie in siguranta.Cand am sunat la interfon parintii nu vroiau sa ma deschida.Am ascuns-o pe vearamea in spatele blocului intre niste copaci.Ma urmarea o dara neagra.
Am mers inapoi dupa baiat si dupa cele doua cadavre.Nu i-am mai gasit cadavrele nu erau in acelasi loc disparusera.Eram intr-un cimitir in spatele unor case.Decisem sa vin printre casele alea pe strada,mise parea ca a fi mai in siguranta.Cand eram intre ultimele case l-am vazut pe baiat mort pe jos.Am continuat sa merg,am vrut sa merg acasa.Ma vedeam din fata ca vin in jos catre strada iar in fata unei case era un om care lustruia ceva,nu puteam sa ma opresc imi era frica.Atunci a aparut aceeasi dara de fum care semana cu un copil doar ca era alba mi-a spus "Ai grija sa nu patesti ca data trecuta".Am continuat sa merg inainte, cand am ajuns in strada omul a sarit pe mine si ma omorat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-ruine.jpg - visul prevesteste o stare sufleteasca apasatoare, greu de explicat. Ratacind printre ruinele unei case vechi - semn bun, daca te visezi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ruine
interpretare-vise-strada.jpg - numeroase vise au ca décor strada. Intrucat aceasta notiune este strans legata de cea a orasului, imagine a insertiei sociale,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Strada
interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu ...

  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • avatar
    12
    neacsu cosmina   |   28-10-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri