Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

accident

Interpretare vis: accident

  adriana
  19-09-2009

Eram intr-o localitate...undeva la tara.Imi era foarte frig si aveam nevoie de haine sa imi pot linistii corpul din tremurat.sora mea imi cauta ceva calduros,dar eu fiind mai plinuta decat ea nu ma puteam imbraca.Eram intr-o camera mare cu mlte bagaje si cautam disperata orice...in acele clipe nu conta ce trebuie sa port.
Purtam o rochita de vara,neagra cu flori mari si simteam foarte tare vantul rece.
Dupa mai multe minute de proba a unor haine am decis sa urcam in masina si sa mergem intrun club Am ajuns in cele din urma in club,am urcat scarile si la capatul acestora am constatat ca era in aer liber .Ne-am asezat la o masa ,iar ulterior au ne-am intalnit cu mai multi prieteni.Cum discutam linistiti la masa a venit un barbat beat care vroia sa ne arate cat de respectat este in cartierul in care locuia.
Era atat de urat....uhhhhh....fara dinti, cu parul cret si foarte incalcit.
Acesta a cerut bani unuia dintre baietii de la masa,iar cel din urma ia oferit o hartie,dar nefiind multumit a urmat replica: \"Atat imi dai tu mie?Vrei sa te joci cu mine?\"
Eu si iubitul meu aveam bani si nu am vrut sa-i dam. i-am ascuns in buzunarul lui si asteptam sa ne ceara si noua.In momentul in care ne-a solicitat bani i-am raspuns in engleza ca nu avem foarte mult...ca suntem doar in trecere,bem un suc si plecam.
Atunci el mi-a dat ca replica,tot in engleza...ca pot platii si in alt mod.Accepta si sexul ca moneda ...chiar o moneda mai valoroasa.atunci a intervenit iubitul meu care nu a suportat abordarea si a spus sa incetam cu atatea discutii despre ceva ce nu se va intampla niciodata.
Dupa ceva timp ,plictisit fiind ,barbatul beat parca si-a revenit in cateva scunde si a fugit catre balustrada terasei pe care ne aflam.
Accident...accident!am ajuns in cel mai scurt timp la margine si am observat un camion cazut intr-un canal deschis si foarte multe persoane scotand bugati din plastic din acesta.Incepusem sa-mi spun ca nu este nimic grav....ca oamenii au scapat,cand din canal 2 barbati scot o femeie roscata imbracata cu o bluza rosie,pantaloni gri si vesta cu parul prins in coada.
Priveam cum ies aburi din hainele ei si am constatat ca este mama mea.
Nu poate fi adevarat!Ce cauta ea aici?Am sarit balustrada si am ajuns langa ea atat de repede ca nici nu stiam daca a sunat cineva la salvare. Atunci am inceput sa urlu dupa Ajutor moment in care am revenit la realitate.M-am trezit.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-panica.jpg - din pacate, o senzatie extrem de frecventa in vise si foarte neplacuta de cele mai multe ori indusa de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Panica
interpretare-vise-hipopotam.jpg - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-inger-ingeri.jpg Vis foarte bun, prevesteste marire si putere. Visul cu inger inseamna, in mod obisnuit, noroc, mai ales daca ingerul se afla…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inger, ingeri

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu accident

  • avatar
    accident
    angi   |   05-06-2011
  • avatar
    accident
    andreeutza   |   09-05-2009
  • avatar
    accident
    andreeutza   |   09-05-2009
  • avatar
    Accident
    Mihaela Gabriela Badiu   |   21-02-2023
  • avatar
    accident
    paula   |   25-11-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri