Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ajutor!!

Interpretare vis: Ajutor!!

  AndIris
  06-02-2015

Deci,sa incepem.Eu am un iubit..avem o relatie de doi ani..dar de ceva timp simt ca m-am indragostit de un amic. Tot timpul rad cu el cand ne intalnim.Si in fiecare seara il visez...il visez ca este al meu,ca suntem impreuna..ca ne distram. Ce inseamna..si..ce sa fac? Plang in fiecare seara..nu stiu ce sa fac.

Interpretare vis (1)

avatar

Gratar Ion    •    07-02-2015

Buna Andris,ma intreb de ce o fata cuminte si frumusica nu poate fugi de "inlantuirea" nepotrivita fata de acel amic de ocazie?De ce nu iti pui intrebari serioase,la-i intrebat si pe acel amic DORESTE sa aiba cu tine o relatie adevarata? DE actualul tau prieten te mai leaga ceva,vezi ca uneori unii barbati vor sau stiu cum sa (fure) naivitatea unor femei repede influentate de vorbele mieroase ale acestori -don-juani-.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ganganii.jpg - ganganiile care colcaie, misuna, se agita intr-un loc sau pe o portiune a corpoului, fac aluzie la o invazie de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ganganii
interpretare-vise-spanzurat.jpg - acestia simbolizeaza fiinta sacrificata care isi ispaseste pacatele. Unele femei se simt astfel sacrificate cand nu intalnesc la maturitate afectiunea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Spanzurat
interpretare-vise-caprioara.jpg - e semn bun, de noroc in dragoste; - vei avea o bucurie; - animalele delicate aduc bucurie privirii, daca sunt vazute in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caprioara
interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri