Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

AM VISAT DE TRER ORI LA RAND APROAPE ACELAS LUCRU

Interpretare vis: AM VISAT DE TRER ORI LA RAND APROAPE ACELAS LUCRU

  Nicola Alexandra
  01-11-2009

In primul vis,se facea ca eram la mine la tara,la Vilcea,unde tin sa precizez ca am fost duminica si nu mai fusesem de mult timp.Acolo nu mai am pe nimeni.Bunicul meu a murit acum 2 ani si mi-a lasat mostenire casa de acolo,mie si celor 2 frati ai mei.
Bun sa revenim.Eram acolo impreuna cu iubitul meu si cu parinti lui.Se facea ca ne apucasem de renovari, zugraveam si parca era cu totul alta casa.La un moment dat,bunicul meu(nu realizam nici macar o secunda ca este mort) a iesit din casa si ne zicea:"Dati-mi si mie o cheie de la casa!" iar tatal iubitului meu ii spunea :"Pai nu vezi domneca ti-o lasaram acolo pe masa?"Si m-am trezit,dar foarte tarziu am realizat ca tataie e mort si ca nu avea ce sa faca acolo.
Peste vreo doua nopti,adica azi_noapte,visam ca ma duceam impreuna cu iubitul meu la Vilcea,si ca un var al meu (pe care l-am"insarcinat" sa aiba grija de casa si de curte cat timp nu suntem noi acolo si pana acum nu a avut grija desi l-am rugat),facuse curat,in curte si se vedea atat de frumos...Apoi am vazut in curte pusa o masa mare cu doau bancute, la care statea asezat bunicul meu si manaca usturoi, sau poate doar il curata.Din nou nu eram constienta ca bunicul era mort.Ba chiar ma apropiam de el si ii spuneam iubitului meu ca poate ca:" ce o face cu usturoiul asta?Poate ca e casa parasita de atatia ani si ii e frica..."Asa gandeam eu.Apoi m-am trezit.
Cand am adormit la loc,am vazut aceeasi imagine, numai ca bunicul plecase, dar eram constienta ca fusese acolo,dar vedeam doar ramasitele de la usturioul pe care il curatase,peste care dadeam cu mana.Si m-am trezit din nou.Trebuie sa precizez ca eram asa...foarte fericita si linistita sufleteste.
Ceea ce trebuie sa mai spun este ca sambata ce vine trebuie s a ii facem pomana.
Casa pe care a lasat-o la tara este impartita in trei,mie si cei doi frati ai mei.Bunicii din parrtea tatalui vor sa ii lase casa lor fratelui meu, iar casa de la Craiova care era a mamai mele,atunci cand ea a murit, s-a impartit in 5(mie,surorii mele,fratelui meu,tatalui meu si bunicului).La moartea bunicului, partea lui s-a impartit iar mie si fratilor mei.
Unde vroiam sa ajung.Soara mea se va casatori la anu' si se va muta in casa aceea din Craiova.Si dupa cum vedeti ea are casa,fratele meu are...Si casa de la Vilcea?Ce o fi vrand sa insemne visul?
Precizez ca la Vilcea imi facusem si niste planuri ca as vrea cand o sa am u un salariu sa deschid o pensiune...
Ajutati-ma va rog sa desciferz visul! Multumesc!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-casa-in-copac.jpg Sa vezi sau sa visezi ca stai intr-o casa in copac sugereaza ca incerci sa scapi de problemele de zi de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Casa in copac
interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica
interpretare-vise-porumbel.jpg - daca sunt mai multi, e bine, ai prieteni adevarati; - prieteni, amici adevarati vei avea; - potrivit explicatiilor moderne, vesti importante de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Porumbel
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu AM VISAT DE TRER ORI LA RAND APROAPE ACELAS LUCRU

  • avatar
    ...
    Costea Maria   |   23-01-2009
  • avatar
    morti
    ioana   |   29-09-2009
  • avatar
    porumbel
    eugenia   |   10-07-2009
  • avatar
    copil
    nico   |   17-01-2011
  • avatar
    porumbei
    anca   |   24-08-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri