Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ambarcatiune improvizata...pe o apa.

Interpretare vis: Ambarcatiune improvizata...pe o apa.

  Geo
  23-11-2009

Buna ziua,

v-am descoperit intamplator dand cautare pe google si invitatia dumneavoastra de a ma ajuta sa imi interpretez visul imi este de mare ajutor relativ la perioada agitata prin care trec.Am tot citit interpretari generale pe diveste site-uri dar nu stiu sa le leg cu visul meu .

Aseara am visat ca eram cu prietenul meu pe un fel de pluta, sau suport ...care se misca pe apa, ma uitam si vedeam pesti (nu erau mici, parca vedeam un peste mai mare , gen delfin, sau rechin, nu imi amintesc, vedeam destul de mult in adac...era relativ limpede apa, apoi se ridica intr-un loc apa la suprafata si de acolo iesea un fel de pasare, din aceea care se scufunda dupa peste.
La un moment dat pluta asta s-a miscat destul de rapid..ca si cum ar fi fost un balon suspendat de-asupra apei, si am ajuns pe un alt mal, unde erau cunoscuti de-ai nostri...nu imi maintesc bine cine..dar parca stiam cateva fetze....dar eu mi-am dorit sa ne intoarcem la malul initial, si am actionat ambarcatiunea asta improvizata prin forta vointei..Nu eram angoasata rau de fragilitatea "barcii", dar aveam o teama rationala ca nu e sigura si ca e mai bine sa fiu pe pamant...
In mai toate visele mele din perioada asta agitata...visez aglomeratii de oameni, case, apa. Iar acum cateva seri am visat un fel de caracatita, sau un vierme urias intr-o salata....pe care eu o priveam ca si cum privesti un film, din exterior...Salata asta era de fapt un fel de amestec de verdeturi, ceva urias..prin care misca ceva...si cand am dat la o parte o frunza mare, am vazut viermele asta mare , iar eu ma gandeam daca o fi vreo inventie occidentala gen caracatita...Nu sunt clare visele mele insa...nu e limpede ca sunt la vreo masa, ce e cu salata aia...explic mai mult ce imi amintesc, ce senzatii...si cam ce stiam eu in vis ca sunt acelea...nu ce erau in realitate pt ca nu aveau delimitari stricte.
In acelasi vis cu salata...am visat si o stare de caldura mare...si cand am iesit din camera aceea intr-un hol am vazut un aragaz mare caruia ii erau aprinse toate ochiurile..iar flacarile erau destul de mari. Atnci imi ziceam in sinea mea ca de acolo vine caldura si starea de disconfort pe care o simteam in vis, si ca trebuie sa opresc aragazul..Nu imi pot aminti toate detaliile si asta ma deranjeaza. Nu imi amintesc daca am stins focul, dar imi amintesc ca ma uitam pe corp, si aveam ca un fel de retea de plasa alba...pe picioare..peste tot, pe care o dezlipeam ca atunci cand , dupa bronz ,se descuameaza portiuni mari de piele, si eram incantata ca pot sa le curat usor...imi ziceam ca de la caldura aia puternica s-au format si ca le pot inlatura .

Toate visele mele sunt franturi...si trec de la unul la altul fara o logica...nu visez legat, doar ametit, fara logica..nu stiu sa le dau semnificatie...nu inteleg ce legatura au cu perioada prin care trec si ce ar trebui sa insemne. Mentionez ca trec printr-o perioada de depresie...cand incerc sa descopar cauza pentru care nimic nu ma mai bucura si cand sunt la un pas sa ruinez tot ce a fost relativ stabil in viata mea:relatia de 5 ani, jobul intr-o tara straina....simt nevoia sa rup cu tot sa ma eliberez de atacurile de panica si starea de blocaj in care ma aflu....din care nu mai simt ca evoluez.

Multumesc din suflet pentru un eventual raspuns

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-salata.jpg - vis prevestitor de boala, de necazuri; - treci prin niste momente mai putin clare, te confrunti cu niste situatii incurcate; - potrivit…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salata
interpretare-vise-valuri.jpg - suisuri si coborasuri in plan emotional, psihic, sentimental; apa este simbolul vietii interioare, deci felul cum se misca valurile indica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Valuri
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri