Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Apa si pesti

Interpretare vis: Apa si pesti

  Adriana
  12-02-2009

E unul din cele mai ciudate vise pe care le-am avut pana acum. Totul parea foarte real..

Parca eram acasa, intr-o casa noua, abia cumparata. Era frumos inauntru desi nu am vazut nici un detaliu. Luminos si curat. Doua geamuri mari si curate, de fapt o usa glisanta dadea in spate. Am deschis usa si am iesit pe veranda. O imagine spectacoasa: un rau destul de lat curgea la cativa metri. Curgea foarte repede, cu valuri imense si pesti foarte mari sareau din apa ca delfinii. Parca erau ceva balene ucigase dar nu numai. Oricum un numar impresionant de pesti pentru dimensiunea apei. Apa nu era foarte limpede, dar de un verde de smarald, iar cerul de deasupra avea nuante de rosu trandafiriu. Mi s-a taiat respiratia de atata frumusete, dar in acelasi timp m-a cuprins un sentiment de teama fata de valurile imense si de pestii uriasi.
Am intrat in casa si am inchis usa. Apa a inceput sa creasca, ca un flux, si a ajuns pana la casa. O vedeam prin geam cum creste cu cativa centrimetri deasupra nivelului solului si imi era teama(parca mai mult o neliniste decat teama) sa nu creasca prea mult sa cedeze geamurile si sa intre apa in casa. Dar nu, a crescut doar cativa cetrimetri si apoi s-a retras.
Am plecat din living si m-am dus parca in bucatarie un am stat de vorba cu niste prieteni.Era si un catelus pe care parca il \" mostenisem\" de la fostii proprietari. Mic si frumos si jucaus..Din nou bucataria era luminoasa si foarte curata.
Apoi parca dintr-o data s-a facut dimineata si am iesit din nou afara.De data asta raul parca secase si in locul lui ramasese o vale cu pamant galben si radacini. Am coborat in valea abrupta cu multe denivelari si am urcat inapoi cu multa usurinta.Mai era ceva dar nu imi amintesc ce. Ceva legat de pestii care inotau in rau cu o zi inainte. Parca ma intrebam ce s-a intamplat cu pestii..Si in acelsi timp stiam ca in curand apa va veni din nou odata cu fluxul. Si pestii vor aparea iarasi, mari si frumosi. Nu erau agresivi dar imi era parca putin frica de ei..

Cam asta e.. Am incercat sa caut simbolurile respective in diverse dictionare de vise, dar n-am reusit sa pun cap la cap totul. Poate reusiti voi. Oricum senzatia pe care o am acum e ca ceva o sa se intample, nu neaparat rau dar cu siguranta foarte neobisnuit.
Multumesc pentru rabdare!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora
interpretare-vise-postas.jpg - vei trai o intamplare la care nu te asteptai; - relatiile tale sunt numeroase, dar tu nu prea esti multumit de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Postas
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri