cacat
10-11-2008

visam ca eram pe wc si faceam mult

Adaugat de daniela
Inapoi la VISE

15 interpretari:

 • 1
  MARIA
  21-09-2009

  Am visa ca am gasit pietre pretioase foarte stralucitoare,eram fericita,gaseam tot mai multe.

 • 1
  alina_23
  11-02-2010

  am visat ca ma pregateam sa merg la o nunta si am cumparat o rochie de mireasa care io trebuia sa cumpar rochie pentru domnisoara de onoare Cu putina teama am aratato la veriosara mea care trebuia sa fie mireasa Aceasta veriosara aprea in vis foarte diferita cand ea cand alta veriosara ;visul a continuat ca eram cu mama si bunicu di partea mamei mele cautam un sarpe ;nu am recunoscut locul unde eram dar stiu ca era o curte cu iarba uscata in acest timp am ridicat o tabla de fier si am vazut f multi serpi Am dat sa-i omor si mama ca sa ma ajute se facea ca intrase in mijlocul lor si unul chiar o muscase Va rog sa imi expilcati ce inseamna!!!!!!!!!!

 • 0
  ionela elena
  23-10-2010

  am visat si eu aseara ca faceam cumparaturi,stie cineva ce vrea sa insemne?va pup

 • 0
  dani
  08-05-2011

  am visat wc plin de cacat ce inseamna

 • -1
  vicky
  13-04-2010

  Am visat un preot mort , pe care il cunosc, desi el e viu, dar deodata s-a trezit din tron s- a dus la w.c , s-a intors in sicriu , dar dormea pe o parte. Era la mine acasa, cu mama si sotul si ceva lume, l-a un momentat ne-am dus la culcare dar simteam frica.rnAm mai visat ca vindem cave si mi s-au dat banii de hirtie.rnrnva multumesc mult, e foarte important sa aflu interpretarea acestor vise.

 • -1
  Doina g.
  03-09-2011

  am visat ca eram plina de caca pe haine dupa ce am fost la wc

 • -2
  elenamaria
  17-08-2009

  Am visat un caine de talie mica care avea ciclu,o gramada mare de excremente si un maldar mare de lenjerie de pat foarte murdara si plina de sange .Pe fost sotie a prietenului meu care este foarte amabila cu mine ,cu toate ca nu are de ce.

 • -2
  elena
  19-09-2009

  am visat-o pe mama in casa la mine si a facut treaba mare pe ea desi ea este moarta. am mai visat pe sotul meu sarutandu-se cu o necunoscuta in vis mai erau persoane cunoscute adica barbati. va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceste minuni am mai visat si un mort necunoscut dar pe mama am visat-o ca era vie plina de caca dati-mi un raspuns la toate acestea. va multumesc.

 • -2
  alina
  05-10-2009

  am visat un copil cu caca pe pampers...trebuia sal schimb si nu aveam pampers

 • -2
  vlad
  29-10-2010

  mami a visat ca era pe wc. si facea mult caca va rog spunetimi ce inseamna?

 • -2
  nicoleta
  13-02-2011

  lam visat pe socrul meu ca era pe hol si era nebun si arunca cu cacat peste tot.sunt fff speriat cine stie ce semnifica va rog lasatimi comentariu ca o sa mai intru!!:((

 • -3
  Geo
  05-11-2009

  Si eu la fel am visat, ca eram pe wc si faceam mult.

 • -3
  alina_23
  11-02-2010

  am vista ca il tineam in brate pe copilaul meu si facea treaba mare la mine in brate dar nu ma murdaream se facea ca il tin intr-un fel incat nu m-am murdarit ;in timp ce eu cumaram ceva de la un magazin la tara unde faceam eu cumparaturile cand eram f mica Tin sa spun ca nu mai locuiesc in satul respectiv

 • -4
  bianca
  29-08-2010

  buna,am visat aseara foarte mult cacat :)) mi se pare foarte comic sa visezi atat de mult,mi sa spus ca inseamna vraji sau ca nu sunt multumita de puteriile mele ca pot face mult mai multe in viata.Probabil asa este ...daca mai stiti voi si aalte pareri va rog sa imi spuneti

 • -5
  alina
  01-09-2009

  am visat un copil mic care avea caca pe el si pe pempers si trebuia sal schimb eu

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare