Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Caini luptandu-se

Interpretare vis: Caini luptandu-se

  Andreea
  30-01-2009

In vis ma aflam in casa parintilor mei (eu nu mai locuiesc cu ei de un an,m-am casatorit), iar catelul meu preferat fugarea doi catei mari care intrasera in curte si latrand incercau sa sara poarta si sa iasa din curte. Catelul meu avand in jur de 80kg si fiind foarte mare sare pe ei si ii musca, iar mie imi este teama ca ii omoara si strig la el.
Ceilalti se sperie si incearca sa fuga.In acest moment unul din cateii de talie mica a parintilor incepe sa ii alerge pe ceilalti pana ii da afara din curte.
Visul se termin atunci cand catelul meu alearga spre poarta,deoarece cineva intra iar el iese din curte in strada care este foarte circulata. Eu m-am trezit deoarece m-am speriat foarte tare.
PS. Am mai avut un catel de aceeasi rasa care a fost calcat de masina tot iesind in fuga din curte.
Am mai avut vise asemanatoare.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-curte-ograda.jpg Vis care se refera la curte judecatoreasca (de magistrati). - initiativa si putere de abordare a lucrurilor; - daca visezi ca esti dus…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Curte, ograda
interpretare-vise-plug.jpg - semn de casatorie norocoasa este; - prevestire de nunta, dar poate fi vorba si despre o munca obositoare; - mai poate insemna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plug
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri