Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

cam ciudat

Interpretare vis: cam ciudat

  Lavinia95
  26-09-2009

Pai....aseara am visat ca aveam cate un deget in plus la fiecare picior. Speriata, am mers la dentist sa rezolv problema (nu stiu de ce tocmai la dentist dar asa a fost visul :)):D). Acolo , tin minte , k i-am aratat doctorului cate degete am la un picior si , numarandu-le ,am observat k deja nu mai erau 6, de data asta erau 7. Mi-a dat o crema care s-o folosesc ca sa nu-mi mai iasa degete si k sa scap de cele care erau in plus (ciudat...stiu :)) :-s).
Brusc , eram pe strada si vad o fata (pe care chiar o cunosc...dar nu personal). Aceasta era insarcinata (desi are doar 16 ani ; e mai mare decat mine cu 2 ani) si trece o masina in viteza. Cineva din masina deschide usa si o baga inauntru si pleaca. Un barbat ma intreaba apoi , asa din senin , daca o cunosteam pe fata. Si i-am zis ca da ( i-am mai dat detalii , spunandu-i ca este mai mare decat mine cu 2 ani si ca a fost in scoala cu mine).
Apoi ma indrept catre un hotel foarte mare , luxos , care arata mai mult a palat , cu multe camere, etaje si scari intortocheate. Acolo, ma fatzai prin cladire , impreuna cu 3-4 prieteni.
La un moment dat , ajungem la usa unui baiat ( o persoana care o cunosc dar cu care am vorbit doar de vreo 3 ori si ultima oara prin martie deci chiar nu inteleg ce legatura are aceasta persoana cu visul :| ) . Apoi aflam ca , de fapt , oricum nu era nimeni acasa deoarece aceasta persoana X murise si erau toti din familia lui la inmormantare.
Deodata , ma aflu la o masa(care se afla fix langa usa aceea) cu aceea persoana X(care trebuia sa fi fost decedata) si cei 3 prieteni. Stateam la masa si fiecare aveam si mancare. Tin minte k in fata mea aveam o supa de pui. Cand ridic ochi sa ma uit in jur mai erau multe mese cu oameni( desi totusi era un hotel si ne aflam pe un hol). Vine o ospatara(?!) spre noi si ne spune k se duce sa ne aduca bonul de plata. Intretimp , o luam la fuga(eu cu cei 3 prieteni , fara X-ulescu) pentru ca nu aveam bani la noi. Ospatara ne vede fugind si striga \"Si cine mai face plata acum?!\" iar cineva dintre noi raspunde \" X plateste. Ca si asa e inmormantarea lui..si na...face cinste ;) \". Dar el disparuse de la masa asa ca fugim in continuare. Prietenii mei nu mai stiu cum au scapat...au plecat si au coborat pe undeva( ne aflam la un etaj). Erau doar 2 scari....una dintre ele , o scarita mica ( care ducea catre un fel de beci , desi eram la un etaj destul de mare) iar la cealalta scara venea bordura , apoi cativa metrii spatiu si deabea dupaia scara , deci a fi trebuit sa sar ca sa ajung pe scara pentru a putea cobori. Ospatara ma urmarea asa k m\'am hotarat sa sar. Aici s-a oprit visul pentru ca m-a trezit telefonul :)).
Am cautat multe despre acest vis in dictionar si tot ce am inteles este k e de rau , ca cineva ma critica , ca n-am destula vointa etc. Voi ce ziceti?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-etaj.jpg - element de context ce vizeaza - (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Etaj
interpretare-vise-raceala-racit.jpg Daca visezi ca esti racit inseamna ca vei avea parte de o mica boala. Insa aceasta talmacire este doar general valabila,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Raceala, Racit
interpretare-vise-abandon.jpg - sunt mult mai frecvente situatiile in care o persoana viseaza ca este abandonata sau resimte aceasta teama, decat cele in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Abandon

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri