Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Cantaretii mei favoriti

Interpretare vis: Cantaretii mei favoriti

  Tina
  07-09-2016

Nu de ieri, ci de mai multe zile visez trupa mea preferata. Primul vis care mi-a intrat in minte este cu o alta trupa, dar mult mai celebra.
Visasem ca cinci dintre cei noua membri (fara cel preferat) au venit la mine acasa cu o duba alba. La un moment dat ne vedem in camera unei prietene (dar tot ne aflam in casa mea) si incepem sa vorbim. Cum sunt eu o fata cu dificultati de auz, vorbesc cu un membru (care va fi preferatul meu mai tarziu) prin semnele surzilor. Mai tarziu, vorbesc cu altul normal, in engleza, dupa care facem selfie-uri. Toti pleaca. La un moment dat ma trezesc la un aeroport si cam acesta e primul vis.

Multe alte vise au fost cu acea trupa care acum nu mai e "a mea".

Au urmat altele cu o trupa care mi-a intrat direct la inima, in care baietii sunt in numar de 5.

Un vis ar fi membrul favorit ma imbratiseaza (pe langa alte fane) mult mai mult decat pe ele.

Un altul ar fi ca m-am dus la concertul lor si nu reusisem sa vorbesc cu preferatul meu in engleza, ci doar prin semne. Reusisem sa vorbesc in engleza cu altii.

Aseara a fost cel mai ciudat.
Dupa concertul din realitate (dupa 3 zile) a inceput sa imi placa un altul. Trebuia sa aleg intre acela si primul.
Visul a fost cam ciudat, nu intelesem nimic, dar concluzia a fost sa il aleg pe acela pe care am inceput de curand sa-l plac.

Am visat ca m-am dus la o prietena acasa, dar nu mai recunosteam acel loc, desi mi s-a parut familiar. Era cam intunecat. La un moment dat vad cum intra cel mai mic din trupa si eu sar sa il salut. El ma recunoscuse (ca am fost la concertul lor, in realitate si vorbeam prin semne cu o prietena) si ma salutase, luandu-mi mainile. Mie nu imi placuse asa ca l-am imbratisat. Mai tarziu, vad pe favoritul prietenei mele. Il salut, dar el zambise si daduse cu piciorul in mine (de parca am fi fost frati) jucaus. Ii spusesem sa se opreasca si rasesem amandoi. Scena asta a fost filmata. (Nu stiu de cine). Mai tarziu vad pe ei doi cum stau de vorba cu preferatul meu (primul) prin web. Dupa aceea vad inca unul. Toti trei s-au dus pe scena si au cantat. Dupa, al treilea ramase. L-am rugat sa facem un selfie si a cam ezitat la inceput, (ca managerul nu ii da voie in realitate sa faca poze cu fanele) dar acceptase (ma recunoscuse drept acea fata surda). Imi daduse telefonul sau, era unul adevarat, dar se indoia ca siliconul. Nu reusisem sa facem poze, ca nu apaream in camera. La fel si cu al meu, eram invizibili. Cand indreptam camera, el isi inconjurase mana pe solduri si ma stranse. Nu zisesem nimic, dar simtisem ceva, desi nu era favoritul meu. Un prieten ne vazuse si se oferise sa ne ajute, dar ne-am ales cu nicio poza si m-am trezit. Nu vazusem pe al doilea preferat al meu.

Sper sa imi explicati ce inseamna, ca nu ma lasa in pace de ceva timp.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-masina.jpg - element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni; Masina mica - relatia cu partenerul sau cu familia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Masina
interpretare-vise-schiop.jpg - au fost multi schiopi celebri: Hefaistos, iacob, Talleyrand ... dar oricat de multe calitati ar avea, handicapul lor nu poate…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Schiop
interpretare-vise-etaj.jpg - element de context ce vizeaza - (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Etaj

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri