Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

chei

Interpretare vis: chei

  steliana
  17-11-2008

Eram intr-o piata, un fel de bazar cu haine, nu piata de legume in care aproape totul era inchis. Tonetele deschise inca aveau ca vanzatori numai tigani si imi era foarte frica deoarece imi pierdusem cheile de la serviciu si telefoanele si ma gandeam ca mi-ar putea face rau.
Surprinzator pentru mine au incercat sa ma ajute, oferindu-se sa ma ajute sa le caut.
Dintre toti oamenii acesti care erau acolo a aparut un barbat brunet care ma luat in brate si mi-a spus sa stau linistita pentru ca le vom gasi,cheile. In timp ce il priveam mi-am dat seama ca sunt foarte atrasa de el ca barbat iar imbratisarea lui am simtit-o ca pe cea a unui iubit.
Dupa ce m-am desprins din imbratisare m-am gandit ca poate ar fi bine sa caut cheile in locul in care imi lasasem bicicleta, mijlocul de transport care ma adusese acolo.
Am mers acolo si am gasit toate cheile, inclusiv telefoanele. Gsindu-le mi-a revenit teama de a nu pati ceva si am incercat sa ma ascund in spatele unui zid, zid care era exact al blocului unde locuiesc mama mea si tatal meu vitreg.
Stand acolo a aparut mai intai tata care imi spune sa i-au masina si sa plec, desi nu-i povestisem ce s-a intamplat, dupa care a venit si mama doar s-a uitat la mine si nu mi-a spus nimic.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-Incuietoare.jpg - vis ce prevesteste dificultati; - fii atent la chestiunile financiare, mai ales daca visezi ca dulapurile si birourile sunt incuiate, iar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Încuietoare
interpretare-vise-treispresece--13.jpg - greu de spus daca este de bun sau rau augur. Totul depinde de traditii sau superstitii si, mai ales, de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Treispresece - 13
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu chei

  • avatar
    mister
    gabriela   |   16-10-2008
  • avatar
    Pasare mare neagra
    Dora   |   11-01-2023
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri