Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ciudat... caini agresivi si bunic neidentificat

Interpretare vis: Ciudat... caini agresivi si bunic neidentificat

  Teo
  02-05-2009

Am avut un vis foarte ciudat azinoapte... prima data se facea ca o presupusa bunica a mea, care locuia cu mine in apartament dar nici macar nu o stiam, murise imediat dupa masa de pranz. Atunci am ramas de vorba cu "bunicul" meu (un batran inalt si mai solid, grasut) care imi arata cat de mult a tinut mereu la mine, m-am atasat de el si apoi am revenit in sufragerie la ai mei, il tineam pe bunic imbratisat (in realitate nu il cunosc).

Apoi brusc trec la o imagine din exterior, era noapte ( ca in majoritatea viselor mele), statea, in afara blocului si priveam spre balcon de unde ii faceam cu mana batranei de langa mine (vecina mea reala) cand la un momentdat il vad pe fratele meu mai mare ca se arunca de pe balcon si cade pe masina vecinilor. Se ridica si se duca inapoi acasa... apar in plan niste caini agresivi, fratele meu sta de vorba cu cineva si cade iar de pe balcon de data aceasta peste o bicicleta. Se duce iar acasa. Eu raman si ma uit la bicicleta si incerc sa o ascund de vecini.

Apoi iar trecere brusca, trebuia sa ma duc cu un baiat inalt si brunet si cu "bunicul" la veterniar (cred ca altfel nu imi explic restul visului)...cu un catel mic - ce nu stiu al cui era, intru in incaperea respectiva (era noapte) unde erau alti oameni care isi asteptau cainii. Am dat sa intru si eu cu acesta in camera unde erau alti caini si au inceput sa ma latre, tot mai puternic, si s-au luat la lupta intre ei. Mi-era frica, am iesit, am asteptat sa se mai linisteasca si pana la urma a iesit de acolo un caine mic si ranit, plin de sange... Cel mai mult din tot visul am ramas traumatizata de cainii mari care pareau turbati si latrau la mine aproape sa ma muste.
Mai departe nu stiu ce s-a mai intamplat, daca s-a mai intamplat ceva...

Va multumesc!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri