Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

ciudatenii

Interpretare vis: ciudatenii

  Georgiana
  03-04-2009

Se facea ca eram intr-o locuinta unde ma invadau sobolanii si soarecii, eu incercand sa ii prind si sa ii omor, dar erau atat de scarbosi, si unii erau atat de mari, imi era cam frica de ei.
Era o dezordine data de acesti sobolani si soareci si imi era frica sa umblu prin casa sau frigider, de peste tot veneau aceste animale dizgratioase.
La un moment dat calatoream cu un matiz al familiei pe un drum stiut si ma duceam la bunica. Cand am ajuns pe strada bunicii acolo era noroi mare si balti cu apa murdara si ploua marunt. Cand am ajuns acasa la bunica era mai multa lume cunoscuta(veri , parinti si matusa si unchi). Matusa era suparata.Mama mea a venit sa ma anunte ca trebuie sa particip la o nunta la o vecina de pe strada si ca sunt domnisoara de onoare.Nu eram incantata deloc.Apoi nu stiu in ce moment am visat ca eram plecata intr-o calatorie la munte unde era iarba verde si frumoasa si niste lume necunoscuta, eu fiind doar cu prietena mea cea mai buna langa mine. Era o nunta intima, cu putine persoane, era un fotograf care ne fotografiase si pe noi, desi ma simteam putin aiurea ca nu avea niste haine potrivite pt nunta. Cand am intrebat o nuntasa de ce e asa de mica nunta mi-a zis ca mireasa a avut un necaz si de aceea a trebuit sa faca nunta mica. In vis ii spuneam prietenei mele ca o fi avut acelasi necaz ca al meu si a ales varianta asta.La unmoment dat am trecut in alt vis parca: ma suiam pe niste stanci, ajutata de cineva si mancam niste capsuni mari si dulci, si am gustat o capsuna d ela o colega si era acra chiar daca forma era potrivita si culoarea foarte rosie. Cam atat imi amintesc din visele de aseara.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene
interpretare-vise-goliciune.jpg - vei avea niste castiguri; - in vremurile stravechi, goliciunea nu era o rusine si oamenii nu se fereau de ea; poate…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Goliciune

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu ciudatenii

  • avatar
    smoc de par
    loredana   |   04-04-2012
  • avatar
    Adina.
    Alessia   |   16-02-2012
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri