copii mici
21-12-2009

am visat multi copii mici,in fasa.unii plangeau altii vorbeau.mi am visat o verisoara care are 3 ani si ea era unul dintre copiii care vorbea cu mn dar era mica in fasa.

Adaugat de georgiana
Inapoi la VISE

5 interpretari:

 • 0
  MIHAELA
  22-12-2009

  CICA DACA VISEZI MAI MULTI COPII LA UN LOC E BUCURIE.,DAR COPII MIEI IN VIS(BEBELUSII)NU SUNT DE BINE. IAR NEPOATA TA AVAND 3 ANI SI VISANDO IN FASA NU E LUCRU CURAT!

 • 0
  MIHAELA
  22-12-2009

  SCZ.VOIAM SA SCRIU COPII MICI IN VIS(BEBELUSII)NU SUNT DE BINE!

 • 0
  venus
  23-12-2009

  Am avut acelasi vis acum putina vreme si am realizat ulterior ca a fost un cosmar.
  Mai multi copii mici in vis cred ca arata semn de necaz,incercare,deznadejde sau suferinta ori pierderi...mai ales cei care iti vorbesc si iti fac simtita prezenta alaturi de ei.

 • 0
  mirela
  17-03-2011

  stai linistita nu-i nici o problema pur si siplu fiindca iti plac mult copii visezi aseamenea lucruri s i faptul ca ti-ai visat nepoata de 3 ani inseamna ca o sa faci copii LA O VARSTA PUTIN MAI FRAGEDA

 • 0
  Ilie Virgil
  19-03-2011

  SI eu am visat copii mici. 6 copii toti gemeni (six-teti sau cum s-or numi) toti in fasa alba, erau ai surorii mele si eu ii adunam din casa... care de pe unde adormisera si i-am dus la o masina unde era sotia mea si urma sa-i transportam la o alta ruda. Am si eu un baiete de aproape 2 ani. rnrn[aici in dictionar spune ca: - daca sunt mai multi, nu e semn bun;...rn- daca e in fata, iseamna sanatate si bucurie; ... nu prea inteleg... ]

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare