Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Cosmar sau o teama neidentificata?

Interpretare vis: Cosmar sau o teama neidentificata?

  Mirela Popa
  18-01-2009

Cel mai des si mai infricosator vis al meu este cel care face referire la scari, se face ca mereu le urc si ajung la capatul lor insa cand vreau sa cobor acestea nu au continuitate, asemenea celor tip bloc cand ele se continua printr-o legatura cu un plan ....asa a inceput si ultimul vis, am luat liftul tocmai pt a nu urca pe scari insa acesta s-a transformat in scari rulante ce functionau cu o viteza ce imi facea imposibila trecerea de pe un nivel pe altul am simtit un gol si m-am trezit pret de cateva secunde, am adormit si am continuat visul, se facea ca trebuie sa ajung acasa si bineinteles trebuia sa urc pe scari , am reusit sa ajung undeva la capatul acestora si nu ma puteam intoarce, acolo era usa casei , dar nu o usa normala, era una mica si alba, mica de trebuia sa te strecori ca sa poti intra in plus era acoperita de plante lucru care m-a facut sa o observ foarte greu. Am intrat , nu era casa mea insa in vis stiam ca abia am cumparat-o , nu era o casa mica ci una foarte mare cu multa marmura si multe coloane insa era foarte murdar si stiam ca trebuie sa fac curatenie. Am inceput sa fac curat si am inceput cu ferestrele care erau mari si pline de perdele, dupa ce le-am inlaturat, o parte, am hotarat ca una o pot lasa era defapt acel steag intalnit la altar in biserici in dreptul usilor din mijloc ( BISERICILE ORTODOXE). Am plecat de acolo in restul casei ocolind o groapa care se afla chiar sub fereastra. In vis nu eramsingura ci cu mama si baiatul meu carorar le tot spuneam sa aiba grija ca sunt capcane. la un moment dat in vis mi-a aparut un barbat pe care nu il cunosc, defapt este un barbat ce apare mereu in visele mele , nu ii vad fata, simt de fiecare data golul ala in stomac de indragostita. Asa am facut curat in toata casa, camera cu camera, erau foarte multe ,,, peste 20, si cand eram aproape de final m-am trezit cu toate rudele care venisera la petrecere , nu stiam de nicio petrecere, botez, nunta, nu mai tin minte , stiu doar ca aveam o rochita alba, foarte frumoasa, de parca curgea si ma simteam foarte frumoasa, aveam sentimentul ca nu vreau sa se termine. in finalul visului ma pregateam sa plec insa acel barbat a aparut cu rudele lui ( tigani traditionali, cu fuste , palarii) si singura preocupare a lui era sa se spele , sa se pregateasca aratandu-mi paduchii din capul lui, imi zicea cum sa stau asa langa voi (eu si baiatul meu ) sa ma umplu si pe voi. Visul s-a terminat cand una din rudele mele mi-a dat niste bani nu erau lei, bacnote roz cu un cap de rege pe ei , stiam ca mi-a dat 300. Restul familiei mele era imbracata in pijamale si erau acolo toti fie ca in realitate sunt vii sau morti.

Sper ca se intelege ceva din visul meu, nu voi reciti tocmai pt a nu renunta a trimite acest email. Mi-as dori sa gasesc raspuns prin intermediul dvs., asta pt ca visez noapte de noapte si uneori macabru la extrema maxima, morbid,,,, sau lupte pecare le dau cu necuratul, aceste vise le am de cand ma stiu si sunt convinsa ca sunt pline de semnificatie, insa prin dictionarul de vise nu pot obtine decat o interpretare subiectiva , cam cum as vrea eu sau ce as vrea eu sa insemne. O sa inerc sa imi scriu visele cele mai marcante pe care le-am avut intr-un document si sa vi le trimit , sper sa am curajul sa exprin in cuvinte ce am trait atunci.
O mentiune pe care as vrea sa o mai fac este aceea ca inaite de evenimente grele, gen accidente, deces, am unele vise din care ma trezesc cu sentimentul ca pe data de... se intampla asta ,,, desi in vis mi-a aparut altceva.
Chiar va cer ajutorul cu toata fiinta mea!
Multumesc,
Mirela

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-abandon.jpg - sunt mult mai frecvente situatiile in care o persoana viseaza ca este abandonata sau resimte aceasta teama, decat cele in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Abandon
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri