Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

de boboteaza

Interpretare vis: de boboteaza

  elena
  05-01-2011

mi-am pus busuioc in iarna lui 2010 de boboteaza si am visat intai prietenul meu de atunci si apoi am visat k ma plimbam intr-o masina cu un alt baiat. doar am tinut post, nu am mancat turta din noua linguri de faina si una de apa. cred, nu sunt foarte sigura k am intalnit baiatul pe care l-am visat in aprilie si in noapte respectiva nu am dormit aproape deloc, numai la el m-am gandit, si in plus el ma si deochease. acum m-am despartit de prietenul de atunci si baiatul pe care cred eu ca l-am visat are prietena de mult timp si nu vreau sa-i despart. nici nu ma baga in seama pe mess....... oricum din curiozitate o sa-mi pun si in seara asta busuioc sa vad ce visez...... dar totusi ce insemna acel vis? o sa ma marit cu baiatul visat?

Interpretare vis (7)

avatar

Krika    •    06-01-2011

Anul asta in noaptea de Boboteaza m-am visat mireasa. Din cate stiu eu daca te visezi mireasa asta inseamna ca nu e bine. Aveam o rochie alba frumoasa si alergam prin Bucuresti. Oare stie cineva cam ce o insemna asta?

avatar

scalus maria    •    06-01-2011

sunt casatorita,si am visat un barbat pe care il cunosc din prieteni nostri din familie.ce inseamna asta ,daca visezi in noaptea de boboteaza..

avatar

iulian aurel    •    07-01-2011

am visat-ope colega de munca ca ma tineam de mana cu ea in noaptea de boboteaza. ce inseamna asta? inseamna ca ma insor cu ea!

avatar

mihaela    •    08-01-2011

eu am visat anul asta de boboteaza nu prea tin bine minte visul dar pana cand sa ma trezesc mi-au ramas intipariti in minte 2 ochi verzi care se uitau fix la mine ce o insemna asta?

avatar

andreea    •    06-01-2013

eu in noaptea de Boboteaza am visat un barbat mai in varsta ca mine cu parul usor lung care ma astepta la o masa rotunda neagra. m-am asezat la masa lui si au aparut 3 copii cu parul balai zambind. in momentul urmator m-am trezit usor din vis si am spus: Sf Boboteaza spune-mi cine sunt acei copii? in urmaotarele minute sau secunde am adormit si am intrat din nou in vis aflandu-ma la aceasi masa cu acel barbat si cei 3 copii zambitori. o voce din incapere sa auzit spunand ca sunt nepotii mei.eram destul de mirata deoarece eu nu am o relatie nu am fost casatorita cu atat mai putin sa am copii. imi poate spune cineva ce interpretare poate avea acest vis? va multumesc!

avatar

Anita    •    15-11-2014

Bună ziua, mi asi dori sa stiu semnificatia unui vis care l-am avut acum 13ani de boboteaza. Am făcut si eu asa cum auzisem ca daca îți pui busuioc sub perna iti visezi ursitul vreu sa menționez ca nu il cunoaștem in acel moment pe sotul meu. Am visat ca el era peun cal de culoare maro într-o pădure și a intins mână si mia dat o cana cu apa dar nu era așezat normal era invers cu fața spre coda calului, la cateva luni dupa asta lam cunoscut pe strada a fost dragoste la prima vedere la care dupa doua săptămâni neam casatorit. Sant si acum cu el dar relatia noastra merge foarte prost. Mi as dori sa stiu ce înseamnă acest vis. Va mulțumesc si aștept un răspuns cât mai repede

avatar

Ioana    •    10-03-2017

Anul acesta in noaptea de Boboteaza am pus busuioc sub perna si am visat pe unul dintre prietenii mei care a venit si m-a luat in brate cand eram suparata..ce poate inseamna acest vis?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-capsuni.jpg - vei avea succese la care nici n-ai visat, la care nici n-ai gandit.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Capsuni
interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa
interpretare-vise-catifea.jpg - un vis bun, in general, dar mai depinde de culoarea si de dimensiunile materialului visat; Neagra - durere, ceva negativ din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Catifea

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri