Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

De ce il visez daca nu avem nicio legatura?

Interpretare vis: De ce il visez daca nu avem nicio legatura?

  Lorena
  03-07-2011

Am inceput sa visez de 3 ani pe pritenul baiatului pe care il iubeam.Sincera sa fiu visele sunt foarte ciudate.Primul vis pe care l-am avut legat de el a fost cand eram in clasa a 7-a :\"Stiu ca era o carte de stare civila, am deschis cartea exact la mijloc si scria numele acestui baiat cu majuscule si atat, nu mai era nimic altceva in acea carte de stare civila iar eu ma intrebam in vis de ce am visat asa ceva.Acest lucru mi s-a parut foarte straniu.Apoi am inceput sa-l visez tot mai des , in vise imi spunea ca sunt frumoasa, ba ma imbratisa ,ba il vedeam cum ma privea mereu, si mie in realitate chiar nu-mi pasa de el.eu deja tineam la cineva si ma interesa doar acea persoana iar acest tip nu ma interesa nu stiam nici ce culoare au ochii lui, desi il vedeam cum statea mereu cu ochii pe mine si ma intrebam de ce.In fine sa revenim la vise.Acum , dupa ce au trecut doi ani si am intrat la acelasi liceu ca si el am inceput sa ma simt atrasa de el,sa-l plac.Si am continuat sa-l visez :\"Il visez ca-mi daruieste trandafiri rosii superbi fara niciun spin, ca-mi spune te iubesc iar eu il privesc in ochi si pare extrem de sincer ba chiar il credeam, altadata visez ca suntem impreuna si ne sarutam, de curand am visat ca era singur fara gasca lui de prieteni si a vorbit cu mine , eu am plecat iar la un minut ma striga pe nume si alearga spre mine.Recunosc stau si ma gandesc la el dar nu-l visez de fiecare data cand ma gandesc la el, si ma mira faptul ca il visez de 5 - 4 ori la rand atunci cand nu ma gandesc absolut deloc la el, desi noi in realitate nu ne vorbim.Doar ne privim si atat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-rabin.jpg - daca visez rabin e bine - vei primi vesti bune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rabin
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri