Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

DELTA

Interpretare vis: DELTA

  ioana
  01-06-2009

Am visat ca descoperisem o casa sau ceva de genul(era decat o singura incapere)pe marginea unui lac.Apa lacului avea culori verzi,albastre date probabil de adancimea mare a acestuia.Se mai facea in vis ca mama mea cunostea dinainte acel loc,de care eu eram fascinata.Mi\'ar fi placut pus si simplu ideea de a petrece o seara acolo, ca sa admir asfintitul.Totusi nu as fi dormit acolo. A mai aparut in vis in fel de pistol,sau nu stiu exact ce era(visul fiind in unele momente cam vag)dar nu cu gloante ci cu bile.Bilele acelea erau un fel de hrana pentru animalele acvatice,pentru ca mama mea, ca sa ma faca sa nu incerc sa inot sau macar sa intru in apa,a luat cateva bile (erau de marimea unor boabe de orez,negre)si le\'a aruncat in apa.In momentul acela foarte multe feluri de serpi s\'au ivit pe oglinda apei(albi,albi cu dungi negre).
Patrunderea in acea incapere lacustra se facea parcurgand un fel de pod,la mica distanta de apa,trebuia sa fi foarte atent sa nu cazi in apa,Si nu am cazut.
In alt moment tin minte ca adunam chiar eu bile din acelea si ca m\'am strecurat in casuta fara ca cineva sa stie(in principiu mama mea).Apoi visul s\'a intrrupt brusc,in momentul in care mergeam oarecum pe marginea lacului,deltei,admirandu\'i frumusetea.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-scaldare.jpg In apa limpede - sanatate, indestulare; - de vei intra intr-o apa limpede, in vis, inseamna ca iei contact cu o exceptionala…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaldare
interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora
interpretare-vise-frica.jpg Senzatia de frica in vis – autoblocaje si autolimitari peste care nu vei putea trece decat daca le constientizezi; Teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frica
interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu DELTA

  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • avatar
    12
    neacsu cosmina   |   28-10-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri