Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

demoni

Interpretare vis: demoni

  j ioana
  11-08-2009

am visdat ca era noapte si am ajuns intr-un fel de pestera...acolo erau niste lumini de lumanare dar deodata o forta negativa (o simteam) a intunecat totul..am incercat cu succes sa ies afara si am vazut niste motociclisti...atunci am realizat ca faceau rau la oameni si ca de fapt ei erau un fel de morti vii (simteam ca parca se hranesc din sufletele noastre)..
am ajuns acasa si stiam ca nu sunt in siguranta desi totul era inchis ermetic (usi, ferestre..)simteam cum ceva ma apasa pe suflet..si au inceput ferestrele sa se deschida si perdelele sa zboare..doadata m-am trezit intr-o cada cu apa..era curata si acolo m-a prins..era unul dinre "demoni" (barbat)..si cu o furculita cu un singur dinte indoit ma impungea in piciorul stang.. (era ca intepaturile de vampir)..si durea..imi dadea o stare de amorteala, asudam , dar facea lucrul acesta incet , la intervale destul de rare..parca era ceva care trebuia facut in timp..stiam ca daca ma va impunge prea des voi muri sau voi lesina.
una dintre fetele lor parca fusese si ea impunsa, dar era mai buna ca restul...ca sa scap intr-o sufragerie de inca o tortura, parca mi-a dat puterea sa ma ridic de la pamant si am transfomat o floare albastra de plastic intr-una naturala.
si ma intelegeam cu ea din priviri..apoi au aparut in vis niste cunostinte vechi de etnie roma care erau insarcinate.si deodata m-am trezit in aceeasi sufragerie ca ceva era agatat de lustra..un carton scris cu rosu care avea aplicate cateva elemente parca din fildes (ca simbolurile din india sau africa) si cineva imi spunea ca acolo scria ceva de genul ca voi avea nevoie de un tata (scrisul era stropit, ca si sangele)..si nu imi mai amintesc decat ca aveam o senzatie de teama si totodata de impilinire pentru puterile pe care mi le daduse acea fata.
merci

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca
interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri