Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

diavol-pisica

Interpretare vis: diavol-pisica

  vali
  24-09-2009

pe scurt :m-am visat in casa la ex-ul cu prietena lui.de unde pana unde m-am transformat in barbat, nu stiu dar am facut-o.
prietena lui s-a transformat intr-un diavol oribil sub forma de cotoroanta, iar eu culmea trebuia sa fac sex cu ea.imi era mare scarba de atingere, ma ciupea , ma ardea atingerea .singura posibilitate sa scap de ea era sa fac sex salbatic pana s-a inchins si a luat foc.
imediat dupa a aparut o pisica agresiva, care ma zgaria si de care-mi era teribil de frica.asta pana am descoperit ca era stirba si de atunci mi-a fost mai usor sa o controlez.
finalul nu-l stiu pt ca m-am trezit.
idiot vis , dar intr-un fel m-a marcat.....si-mi tot apar flash-uri cu imaginile oribile ale diavolului.
poate ma ajutati sa inteleg daca ma paste iar vreo perioada grea.

multumesc

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-maa.jpg Pisica a vedea - ai dusmani in ascuns; - chiar si in vechime, pisica era un simbol al perfidiei, al ipocriziei, al…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mâță
interpretare-vise-urca.jpg - prezinta idealurile tale, scopurile tale din aceasta perioada, unde speri sa ajungi, ascensiunea ta sociala, drumul spre telurile propuse,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urca
interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-hipopotam.jpg - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri