Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Extraterestri; Bebelusi; Vampirita.

Interpretare vis: Extraterestri; Bebelusi; Vampirita.

  Cristina
  26-09-2014

Din totdeauna am avut vise foarte ciudate, doar ca acum au devenit din ce in ce mai ciudate.
Intr-o noapte am visat ca oamenii erau in razboi cu extraterestrii. Toti luptam pentru supravietuire. Evident nimeni nu credea ca am putea castiga. Luptam doar ca sa traim inca cateva zile. Eu eram printre soldati. Aveam un coleg cu mine. Amandoi am patruns intr-o baza sau ceva de genul, ce apartinea extraterestrilor. Am inceput sa lupt. Dupa un timp, in fata mea a aparut un extraterestru mai aparte, facea parte din familia conducatorilor sau asa ceva (mentionez: extraterestrii erau la fel ca si noi, aratau la fel, doar putin mai gri, si la ochi era o diferenta, dar nu ceva semnificativ, ca in desenele animate). Am inceput sa ma lupt cu el. I-am taiat mainile. Apoi a fost inofensiv. Nu stiam ce se intampla, in vis mi s-a parut ca e cineva din trecutul meu, sau era cineva cunoscut, nu stiu, dar l-am luat in brate. Si pur si simplu nu ii dadeam drumul. Era ceva reciproc, vreau sa spun ca n se impotrivea (nu din cauza ca nu avea maini). Eram ca iubitii? Sau eram frati? As inclina mai mult spre iubiti, pentru ca ii tot spuneam ca nu ii voi da drumul, ca nu-l voi abandona, ca nu il voi parasi acolo. Apoi razboiul s-a sfarsit. Inclin sa cred ca din cauza ca el era foarte important si era si un fel de prizonier, etc.. Am inceput sa ii impachetez niste haine pe care sa le ia (nu avea maini) si tatal meu era in spatele meu, ma cam feream de el, tata nefiind de acord cu \"relatia\" mea. Apoi au plecat. Peste ceva timp eram la scoala, totul revenise la normal pe Pamant. In clasa era un baiat nou, ce se asezase in banca din fata mea. Un alt baiat, un coleg vechi de-al meu, incerca sa-l alunge, spunandu-i ca era locul lui, jignindu-l. Eu i-am luat apararea si i-am spus ca el s-a asezat primul si sa-l lase in pace. Apoi baiatul nou s-a intors si era extraterestrul acela faramaini, doar ca acum le avea. Apoi m-am trezit. Visul a parut atat de real, nu aveam senzatia aia ca era vis, nu stiam ca visam. Pur si simplu parca traiam totul.
In noaptea urmatoare, am avut un vis la fel de straniu. Eram la scoala, si seara urma sa avem banchetul de clasa a opta. Eram acolo cu mai multe fete si vorbeam. La un moment dat, am inceput sa alerg si am ajuns intr-o camera plina de copii mai mici (gradinita sau clasa intai, a doua). Toti aveau pistoale cu apa din care trageau cu otet, eram toata leoarca de otet. Am mers si am ajuns intr-o alta camera in care era un pat. Pe pat erau bebelusi, vreo cinci, sase, nu mai stiu sigur. Si ei aveau un fel de sticlute, sau biberoane, din care improscau cu otet. Am alunecat si am cazut pe patul pe care stateau ei. Au inceput sa planga, apoi am simtit ca unul era sub mine, m-am speriat de posibilitatea sa-l fi ranit. Dar nu, era bine, doar ca parca nu vroia sa-mi dea drumul. Nici el, nici ceilalti. Cumva, am scapat. Am iesit din camera si am ajuns intr-una in care erau niste paznici/politisti care se jucau jocuri video. Le-am spus ce s-a intamplat, iar ei nu m-au crezut. Au spus ca nu poate fi asa, eu eu am atras atentia asupra hainelor mele ude, si ca ei erau aici in timp ce acolo era haos. Dintr-o data, hainele mele erau uscate, insa parul era inca ud. Am vrut sa le arat ca parul e inca ud, ei nu au spus nimic, apoi mi-am intors capul sa vad ce se mai intampla in acea camera. Totul se linistise. Apoi m-am trezit. Visul a fost foarte colorat, si nu am avut senzatia aia ca as visa, nu stiam ca visez. A fost foarte real.
Urmatoarea noapte am avut un alt vis ciudat (urmatoarea noapte adica as-noapte). Eram acasa, doar ca eu locuiam intr-o vila mare si din lemn. Era dupa-amiaza, in casa mea descoperisem o vampirita cu care m-am imprietenit, aveam aceeasi varsta, adica, ea era nemuritoare, dar era tot la 14 ani. A inceput sa-mi povesteasca despre trecutul ei. Era unul destul de trist si inspaimantator, cu tot cu familia ei, dar nu il mai stiu. Apoi am inceput sa facem tot felul de chestii tampite. Ne cataram pe copaci, fugeam prin curte, ieseam pe acoperisul casei, cateodata mai cadeam, dar ea ma prindea si ma ajuta. Se facuse noapte. Parintii mei au venit, iar vampirita a plecat, spunand ca va mai veni sa mai stam impreuna. Nu a fost inspaimantator sau ceva, doar foarte amuzant si totusi necunoscut. Ea imi dadea o senzatie placuta, de familiaritate si totusi nou. Imi doream sa mai vina. Apoi cred ca de-a lungul visului a fost si un baiat vampir, frate sau ruda sau prieten foarte bun cu ea, dar mai mic. Nu a fost foarte mult in vis, doar ca un vizitator scurt, la fel, si el imi parea familiar, dar totusi necunoscut. Apoi m-am trezit. Si.... iarasi, visul parea foarte real.
Ce credeti ca inseamna?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-camera.jpg Camera de dormit - e semn bun, de bucurie; - desigur, dormitorul poate fi, intotdeauna, o promisiune de clipe placute; Sufrageria -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Camera

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri