Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Femei si copii morti in sicrie

Interpretare vis: Femei si copii morti in sicrie

  Dan Corjos
  17-01-2009

Am visat 6 sicrie deschise, ca si cum ar fi in biserica asteptind slujba. Erau grupate cite doua, cite o femeie si un copil. Femeile stateau intinse in sicriu dar doi dintre copii (sau unul, nu mai stiu) stateau iesiti in afara sicriului lor, aplecati catre femeia din dreapta lor. Cum ma uitam la ei, femeia era in stinga si copilul in dreapta. Femeile erau toate batrine, trecute de 50 ani, tiganci la chip. Copiii erau galbeni la fata, doi in jurul a 4 ani, cei care erau iesiti in afara, al treilea era mic si statea normal.
Visul incepe cu imaginea a 2 sicrie deschise, prima femeie cu primul copil. Eu mai eram cu cineva care era in spatele meu, nu-mi mai aduc aminte cine, poate nevasta-mea, cu care comentam. Eu erau, cum ar veni, la picioarele lor si ma uitam in amanunt la ei, la fetele lor. Asa am vazut ca era aplecat primul copil, chiar statea pe marginea sicriului lui, aplecat spre bunica lui (probabil) din dreapta lui. Copilul era foarte galben, parca era gol, dezbracat si am spus : ia uite, cum au mumificat copilul asta in pozitia asta, cum or fi reusit, de ce l-or fi pus asa etc. Apoi ma uit mai jos si vad alte 2 sicrie, la fel femeie batrina in stinga, copil in dreapta, doar copilul statea diferit, nu culcat ci ca si cum s-ar fi aplecat spre bunica lui. Pe uram am intrebat cu voce tare, probabil pe persoana cu care eram : de ce or fi murit copiii astia? Mut privirea din nou in sus si vad la primii doi, in dreapta o placheta patrat de marmura alba si scria pe ea cu auriu, cu bronz, cum ca erau gazati. Ma uit si la a doua pereche, mai jos, la fel alta placuta, scria acelasi lucru, ca au murit gazati, asta era cuvintul, l-am vazut bine. Eu am tras concluzia, atunci in vis, ca au murit din cauza gazului deschis. Apoi ma mut cu privirea la cea de-a 3-ea pereche de sicrie care nu erau puse longitudinal ca celelalte 2 perechi (adica eu ma uitam la ele de la cap spre picioare, eram la picioarele lor). Aceasta a treia pereche era pusa transversal, dar tot femeia in dreapta si copilul in stinga, astia stateau normal, am trecut repede de ei, nu-mi aduc aminte chipurile, doar ca m-am intrebat de ce nu sunt pusi ca ceilalti. Si persoana cu cine eram imi spune : aoleu, astia o sa manince de la gura celorlalti morti ca, uite n-au capace la sicrie! M-am uitat, oarecum peste umar, ca tocmai plecam, si am vazut ca nu aveau capacele linga sicrie ca ceilalti si asa m-am trezit, speriat de visul acesta superurit.
Sintetizat, visul ar fi : 6 sicrie, 3 femei si 3 copii in ele, toti morti din cauza gazului uitat.
Mentionez ca eu visez foarte rar, sau poate visez dar nu retin nimic. Poate visez, sau retin visele, de maxim 3, 4, 5 ori pe an, iar sicrie n-am visat din '95.
Multumesc pt rabdare

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-barza.jpg - un nou început, începerea unei noi etape în viata ta; - se vesteste o nunta sau un botez; - musafiri, vesti;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barza
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Femei si copii morti in sicrie

  • avatar
    sicrie
    enache claudia   |   23-04-2012
  • avatar
    sicrie
    adriana   |   03-02-2015
  • avatar
    morti in sicrie
    dia   |   16-06-2009
  • avatar
    sicrie
    TUNDE   |   21-04-2009
  • avatar
    mortii
    covasa catalin   |   25-08-2012
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri