Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

femeie posedata

Interpretare vis: femeie posedata

  alexa
  19-11-2013

o femeie batrana imi zicea ceva despre degete. s-a culcat pe spate. avea o burta mare. m-am indepartat si ea a ainceput sa vorbesca cu voce posedata. si parca i se inrosisera ochii si a iesit din ea un animal (pentru mine era diavolul).
am tipat dupa sotul meu dar vocea mea s-a preschimbat in voce groasa ca de posedata. si nu puteam striga. m-am trezit inspaimantata.

Interpretare vis (1)

avatar

Nina    •    18-02-2023

Am visat casa bunicilor,in care eram cu pr de facultate .Faceam mâncare și în vis a apărut o femeie bătrână la care am stat în chirie pe perioada liceului . În timp ce făceam mâncare am visat ca doamna respectiva se comporta ciudat.Un câine negru a vrut sa între în casa dar mama și o persoana nu l.a lăsat. Femeia bătrână își făcea mâncarea ei preferata. După ce se terminase îmi spuse sa io aduc unde merge.Atunci femeia bătrână a plecat pe poteca . Pe poteca erau mai mulți colegi de ai mei. Se dădeau cu sania era iarna.cand am ieșit afara casa mătușii mele tot bătrâne a luat foc. Ei spuneau ca bătrâna a mers într-acolo. Am mers acolo și focul se stinsese deja era scrum . Femeia a cerut mâncarea anume fel. Eu nu i.am adus toată pt ca uitasem. Un coleg mersese după restul mâncării. Aveam 2 oameni cu mine inafara colegului care a dus mâncarea. O fata și un băiat. Nu i.am cunoscut dar parca eram prieteni . Femeia a venit în zăpadă afara pe alee ,a continuat 100 de m. Lângă mn a apărut iar un câine care vroia sa se joace. I.am aruncat un bulgare sa fuga după el sa ma lase cu ei. Atunci cei doi prieteni mi.au spus ca trebuie sa fac o incantatie cu ei ca Femeia este posedata. Am făcut incantatia cu ei. Nu știu ce limba era nu cunosc dar parca mi.au apărut câteva ca și cum le as vedea pe un ecran .niște simboluri .Câinele nu ma lasa asa ca cei doi au zis sa arunc un bulgare sa plece sa o putem face. Și atunci din batrana a ieșit un duh ce s.a pus la pământ. M.am speriat foarte tare și m am trezit.(Am mai visat aceasta femeie săptămâna trecută ca sta sa își deie duhul).

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-voce.jpg - joasa, ragusita, groasa, soptita, voce careia nu i se poate preciza sursa - nu stii a cui e vocea -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Voce
interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie
interpretare-vise-regina.jpg - dorinte de afirmare, vrei sa ti se recunoasca valoarea, simti ca meriti mai mult; sanse de evidentiere sau de succes,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Regina
interpretare-vise-decolteu.jpg - daca esti femeie, având decolteu foarte amplu la rochie - nevoia de a-ti folosi sau pune în evidenta mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Decolteu

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri