Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

ffffffffffff.ciudat!

Interpretare vis: ffffffffffff.ciudat!

  simona
  31-10-2009

Incep prin a va zice sa sunt insarcinata in 5 luni si la inceput am avut ceva probleme de care am scapat pe parcurs,sper de tot!
Visul meu incepe noaptea, la mariginea unei paduri cu copaci subtiri si inalti,unde ma aflam cu un grup de prieteni(pe care nu-i cunosc)toti cu masinile parcate langa acea padure.
Ii vad dintr-o data imbracati in costume de scafandrii,negre complet zicandu-mi ca ei se duc sa faca scufundari.Eu refuz(constienta fiind de sarcina mea) in momentul in care ma intorc spre directia in care mergeau ei si vad marea foarte agitata si neagra.
In momentul urmator ma vad pe malul acelei mari in fata aragazului incercand sa fac o cafea,dar nu reusesc deoarece un val foarte mare ma ia pe sus.Nu ma inec,dar fac mari eforturi sa raman la suprafata,dupa care ma gasesc intr-o alta ipostaza.
Tot in acelasi grup de prieteni(necunoscuti mie pana in prezent),pe o strada din centrul Iasului,eu flirtand cu cineva(ne-am indragostit unul de celalalt la prima vedere) si deja punem la cale cum sa ne vedem pe ascuns si cum sa imi mint sotul ca sa pot iesi din casa fara el si fara copil.Se pare ca eram foarte bucuroasa de aceasta noua relatie si ma simteam iubita si protejata,el zicandu-mi ca nu prea are ce sa-mi ofere si eu nedand importanta prea mare acestor vorbe,ne interesa doar cum sa facem sa fim impreuna.
Nu mai stiu ce s-a pentru ca in urmatorul moment eram pe aceeasi strada din Iasi,cu o tiganca langa mine care se parea a-mi fi foarte buna prietena si care imi spunea ca va fi totul bine sa nu ma descurajez.
Nu mai stiu in ce circumstante am visat si un sarpe.
Sper sa gasiti o solutie cat mai rapida pentru acest ciudat vis pentru ca m-a tulburat enorm!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mare-ocean.jpg - prevestire a unui venit; - din bogatia marii si a lumii, o farama ti se va cuveni si tie; - se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mare, ocean
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-gravida-insarcinata.jpg - castiguri din afaceri, dar si tot felul de sacaieli, de momente neplacute care fac, nu o data, sa ti se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gravida, insarcinata
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri