Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Flori albe

Interpretare vis: Flori albe

  Natalia
  22-11-2010

In primul rand buna ziua tuturor,
visul meu este urmatorul:am visat ca eram la prietenul meu ,trebuie sa precizez ca el este plecat in alta tara,si era un buchet de flori albe mai mici,ca trandafirii aceia mici,intr-o vaza si prietenul meu mi-a spus ia florile si du-te in tara ca sa faci buchetul de logodna.Ce mi-a ramas intaparit in minte din acest vis sunt florile,nu as putea descrie exact ce flori sunt,ceva ca si lacramioarele dar mai mai mari.
Acesta este visul al doilea care ma tot pune pe ganduri:am visat ca eram la mine acasa si aveam un baietel de un an si jumatate caruia ii faceam baie si ii spuneam,,haide sa facem baie deoarece vine tati sa te vada"moment in care a sunat soneria iar la usa era prietenul meu care venea pentru prima data intr-un an si jumatate sa vada copilul,iar cand a vazut cat e de frumos si de vorbaret mi-a spus,,imi pare atata de rau ca m-am casatorit cu ,,aia'' deoarece am pierdut tot ce era mai bun si mai frumos cu tine"' iar eu eram atat de trista din cauza lui dar in aceelasi timp eram si foarte fericita pentru copil.

Interpretare vis (2)

avatar

maryus    •    22-11-2010

1. Buchetul de flori albe inseamna bucurie fericire, o nunta apropiata, petrecere. In general e bine pentru tine si partenerul tau.

2. Copil mic baiat, e binisor, o suparare trecatoare, poate fi si o bucurie in cuplu, ori poti fi insarcinata.
Poate fi si vorba de un copil al tau din familie care este mai bonavior, se va inbonavi or se va face bine.
Eu sper sa fie de dine pentru tine si partenerul tau.
Sanatate

avatar

Natalia    •    30-11-2010

Multumesc mult Maryus pentru interpretare.Sanatate si tie.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-floare.jpg Daca sunt mai multe la un loc, e semn de lauda si inaltare in rang; daca rupi flori, e semn rau,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Floare
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-buchet.jpg - sentimente profunde, nevoie de afectiune si atentie din partea celorlalti; - daca visezi ca aduni flori si faci un buchet, e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Buchet

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri