Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

fostul iubit

Interpretare vis: fostul iubit

  andreea
  28-08-2009

am avut un prieten cu ceva timp in urma ,km doua luni....ne-am despartit din motive stiute doar de el...de atunci il visez mereu..k se tot intoarce mereu la mine..isi cere iertare ..fara sa-mi dea vreo explicatie...atat imi cere sa il iert...l-am visat de nenumarate ori....as vrea sa stiu ce inseaman???multumesc

Interpretare vis (7)

avatar

tiberiu    •    29-08-2009

era-m in varful unui copac,plin cu oameni.eu deasupra tuturor.prieteni vechi incercau sa ma dea jos.am alunecat incet,apoi am fugit ,urmarit de o femeie cu copil.m-am suit pe ziduri de beton.ma cautau dar nu ma vedeau deasupra.o veche iubita,imbracata in mireasa alba,extrem de frumoasa ma chema la ea.iar cu tatal ei,certat de mult timp,m-am impacat,imbratisandu-ne si plangand in hohote de bucurie...apoi m-am trezit.ce sa fie?multumesc

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Am avut un iubit, era dragostea vietii mele. Eu l-am lasat deoarece nu mai puteam rezista, el a facut-o credca special, imi dadea o mie de motive. Acuma nu vreau sa recunosc, dar totusi in adincul sufletului tin inka foarte mult la el. Il visez des si uneori credeam ca-i din cauza ca ma gindesc pre mult la el, dar uneori chiar nici nu-mi amintesc de el multe zile si tot il visez.. As vrea sa stiu de ce? Va multumesc.

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Am visat o acula cum se misca in apa de gheata intr-o casa inundata, dar nu era frig. Vroiam sa trec, credeam ca nu e vie, dar inaintea mea a trecut o 2 femei si s-a izbit dupa ele, oricum au reusit sa treaca,dar eu m-am intors inapoi nu am vrut sa risc. Pina a ajunge acolo mergeam cu ele prin niste dealuri, vai cu case multe si fotografiam.

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Se facea ca eram intinsa in costum de baie, pe un lan cu iarba verde atit de frumoasa si linga mine pastea un cal, credc era al meu. Din lan in apropiere se vedea orasul cu multe cladiri. Eu de-acolo de la inaltime si el l-am zarit pe fereastra unui hotel pe fostul iubit cu alta, discutau. Apoi au iesit afara, eu ii urmaream erau foarte aproape de mine, mie mi-a placut mult fusta ei alba cu flori rosii, dar ea nu era urita. Ce-ar insemna asta?

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Se facea ca eram mai inalta decit fostul iubit. Si eram impacati, dar nu intelegeam de unde si cumde sintem impreuna, de parca asa ar trebui sa fie... El mi-a dat sa maror o pereche de papuci. I-am incaltat si imi veneau foarte bine si era caldut in ei. Si asa stateam cu el de mina.

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Stateam pe-o banca si discutam cu o femeie cu cu un copil in carucior. Cineva a strigat ''jos, la pamint'' si ne-am aplecat. A explodat o cladire de unde aiesit mult praf agungind pina la noi. Ce-ar insemna? va multumesc.

avatar

Tanea    •    14-09-2009

Stiu ca de obicei, visam fara culori, doar alb-negru. As vrea sa stiu de ce am vise colorate si foarte reale parca. Multumesc mult.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-dormitor.jpg Sa visezi ca esti intr-un dormitor sugereaza valoarea pe care o atribui cunoasterii si educatiei. Crezi ca inveti mereu, si nu doar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dormitor
interpretare-vise-coroana.jpg Din flori - vei primi ceva; - posibile momente de sensibilitate, de intimitate, nu intotdeauna sub semne favorabile; Fara flori - vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Coroana

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri