Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

gravida

Interpretare vis: gravida

  antonia
  16-08-2009

ma visez ca sunt intro camera vorbind cu mama mea si ii arat burta mea intre timp ii zic ca nu am stiut ca sunt gravida. plang si incerc sai explic.
apoi visul sare undeva la o petrecere unde stau la o masa si mananc ffoarte multa mancare si incerc sa stau de vorba cu prietenul meu care nu ma baga in seama.
apoi ma vad la spital unde o doamna ginecolog se uita si imi zice ca am gemeni si ca ar putea sa imi rezolve ia avortul undeva in anglia la un pret foarte scump.
eu tot plang si pe o parte asi vrea sa fac avortul dar pe o parte nu gandinduma la faptul ca sunt gemeni.eu mereu dorindumi gemeni.
mai tarziu apar intrun grup de prietenii care incerc sa ma ajute si sa vina cu mne sam fac avortul dar nu mai este timp si burta tot creste. si deja simpteam durere cum misca si cum ar trebuii sa nasc.
ma vad apoi langa o apa curgatoare si apoi intro camera uitanduma pe geam plangand luandumi ramas bun de la familie.
ce inseamna acest vis??????

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-salon.jpg - in aceasta camera, se primesc invitatii, oamenii din afara casei. Salonul unde se sta de vorba este, dupa cum sugereaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salon
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-burta.jpg Sa-ti vezi burta in vis indica constientizarea si integrarea ideilor si sentimentelor de la nivelul subconstientului, la cel constient. Burta simbolizeaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Burta
interpretare-vise-calatorie-in-timp.jpg Sa visezi despre o calatorie in timp sugereaza dorinta de a scapa din realitatea vietii tale. Vrei sa te intorci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Calatorie in timp

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri