Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

HOL

Interpretare vis: HOL

  Iulia
  03-02-2016

De ceva nopti incoace sunt constienta in visele mele,foarte ametita,fara voce, si incerc permanent sa ma trezesc,pentru ca nu reusesc sa ma misc prea usor in vis,sfarsind sa ma trezesc in alt vis.
In toate acestea e mereu acelasi lucru: ma tarasc practic pana la usa,o deschid, si intre camera mea si holul normal+celelalte camere exista un hol(nu se intinde in fata,ca un tunel,ci se intinde de la stanga la dreapta,intre cele 2 bai). Acesta este nefinisat,nevopsit,fara covor,si imi e mult mai greu sa il trec decat de la pat pana la usa. L-am trecut o singura data,in primul vis de genul,in care nu stiam ca visez,in schimb am ajuns pana la mama care dormea in sufragerie,si incercam fara voce sa ii zic ca am halucinatii,iar ea nu reactiona cu nimic,doar deschisese ochii,iar unul dintre ei era fara pupila(alb):)).
Fiind un fel de paralizie in somn,normal ca aveam sentimentul de frica,insa o singura data am vazut in balcon un lup cu o coama frumoasa alba care imi dadea un sentiment de liniste si siguranta.

Astept interpretari.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rest.jpg - este legat de efectele unora din actiunile tale trecute, repercusiuni ale trecutului ce mai afecteaza inca prezentul; - primesti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rest
interpretare-vise-insulta.jpg - in etimologia cuvantului, exista ideea de salt: insulta este un mod de a sari la gatul cuiva, de a-l agresa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Insulta
interpretare-vise-bate.jpg Pe cineva - pedeapsa, avertisment, razbunare; La usa - încercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bate
interpretare-vise-mainarii.jpg Mecanisme - daca te intereseaza masinariile si visezi asa ceva, semnul e bun, vei avea niste reusite, cu toate ca va…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mașinării

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu HOL

  • avatar
    Hol varuit
    Mariana   |   17-01-2017
  • avatar
    vis
    tamas lucia   |   11-04-2009
  • avatar
    Scoici
    Irina   |   05-03-2022
  • avatar
    pereti
    Mary   |   10-11-2014
  • avatar
    mama
    patrick   |   06-01-2012
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri