Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

imbratisare

Interpretare vis: imbratisare

  Marina_24
  13-06-2009

cum sa incep ? Eram intr-un loc , nu stiu unde , alaturi de baiatul de care-mi place [ lui nu-i place de mine , adica ma vede ca pe o colega ] . Stateam pe o canapea , ca si cum am fi vrut sa ne culcam si l-am luat in brate , ca si cum as fi fost trista si simteam nevoia sa imbratisez pe cineva . S-a uitat ciudat la mine , la care eu l-am intrebat daca pot sa-l tin in brate , iar el n-a zis nimic .

Un alt vis , dar care are totusi legatura . Acest baiat , a venit alaturi de fosta lui prietena si un alt coleg la mine acasa . S-au pus in pat ,si s-au culcat , iar el m-a invitat sa ma pun langa el , ca sa ma imbratiseze . Nu dupa mult timp , fosta lui prietena , a spus ca nu poate dormi asa , si au pornit toti spre casa , chiar pe el l-am rugat sa mai ramana .

Chiar ieri , m-a tinut in brate de-a binelea , ca m-a vazut plangand . Dar mai apoi , el impreuna cu colegul meu [ defapr amandoi imi sunt colegi ] au inceput sa ia fetele la misto , ca plangeau .

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa inteleg ce inseamna visul acesta , m-a tulburat foarte tare .

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-hristos.jpg - de-L vei visa pe El, totul in viata ta va sta sub semnul binelui; - iti vei simti sufletul luminat si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hristos
interpretare-vise-tunel.jpg - in forma lui initiala si naturala, tunelul este intunecat, mai ales daca nu i se vede capatul. Imaginea din vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tunel
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-trasnet.jpg - rtemidor, marele interpret al viselor din antichitate, vede in trasnet semnul unei schimbari brutale in viata subiectului, al unei rasturnari…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Trasnet

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri