Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

inselare

Interpretare vis: inselare

  carmen
  03-04-2009

Locuiam la o unitate militara .Sotul meu mi-a spus ca se duce la fotbal.Am hotarat cu un prietem de-al lui(insotit de pritena lui)sa mergem si noi(sotul meu era deja plecat).Am luat masina(care este a soacrei mele)si am plecat.Mentionez ca eu conduceam.Cand am iesit din curtea unitatii un tip mi-a spus ca l-a vazut pe sotul meu la un lac,pescuia.
Pana acolo parca drumul a fost plin de oameni si ma straduiam sa ii ocolesc,ca sa nu ii lovesc.
Cand am ajuns acolo el era insotit de un barbat si doua femei.Pe malul celalt se aflau inca doua femei dezbracate,care,cand m-au vazut s-au imbracat si au plecat.
Una dintre celelalte femei care il insoteau pe sotul meu mi-a spus ca sunt impreuna si ca ea l-a invitat.Stia ca are sotie si m-a intrebat daca cumva sunt insarcinata.Atunci eu i-am raspuns ca poate sunt si ca are un copil de 2 ani acasa(desi in viata reala nu avem nici un copil)

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sot-sau-sotie.jpg - sunt posibile doua interpretari, in cazul in care va vizualizati sotul in vis: fie este vorba de o figura simbolica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sot sau Sotie
interpretare-vise-spanzurat.jpg - acestia simbolizeaza fiinta sacrificata care isi ispaseste pacatele. Unele femei se simt astfel sacrificate cand nu intalnesc la maturitate afectiunea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Spanzurat
interpretare-vise-bataie.jpg - daca un barbat insurat viseaza ca-si bate nevasta, e semn bun, de casatorie fericita si casa imbelsugata; - pentru amanti este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bataie
interpretare-vise-Intalnire.jpg - aparitia unor noi aspecte sau evenimente, schimbari, nevoia de a înfrunta direct o situatie; - conform explicatiilor moderne, visul nu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Întâlnire

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu inselare

  • avatar
    inselare
    ionela   |   25-06-2009
  • avatar
    inselare?
    ramoflo   |   22-02-2012
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri