Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

ISUS

Interpretare vis: ISUS

  Constantin
  20-05-2016

L-am visat pe ISUS de cateva ori in viata mea de 63 de ani. Asta se intampla cu mai multi ani in urma (17-18 aprox.) si tare mi l-am mai dorit ! Traiam foarte greu si nu mai gaseam o cale de a iesi din greutati. Dupa ce mi-a aparut EL in vis a curs mult belsug si bunastare cu care l-am impartit cu aproape toti din jurul meu.
Dar iata si ultimul meu vis in care apare iarasi Mantuitorul!
se facea ca stateam undeva sus, ca intr-o hala iar cand am privit in jos l-am vazut intins jos si sangerand la cap pe ISUS si era imbracat cu aceiasi camasa lunga de culoare crem-deschis.
Cand am coborat sa-l vad,langa EL se afla Maria Fecioara care il ungea cu mir.
I-am sarutat picioarele apoi,cu mainile amandoua i-am cuprins ambele picioare de la genunchi pentru a-mi unge palmele cu mir de pe picioarele sale si am inceput sa-mi dau pe fata. Faceam asta cuprins de uimirea acestui privilegiu unic in care El trebuea sa plece sus si nimeni niciodata nu-l vor mai putea atinge.
Se spunea ca dupa 24 milioane de ani as putea sa-l mai ating!
Nu cer mimanui sa mi-l talmaceasca. Daca veti avea vre-o data norocul sa-i vorbiti sau El sa va vorbeasca asteptativa la tot ce-i mai bun. Asta mi sa intamplat mie.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-cioban.jpg - atunci cand langa pastor nu se afla nici o oaie, visul nu este bun; Cu turma - ai prieteni buni care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cioban
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri