Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

la camp

Interpretare vis: la camp

  Robert
  22-10-2009

ma aflam langa un lan de grau, bine delimitat, deschis la culoare ,cu flori prin grau,imi aducea aminte de copilarie,cand adunam albastrele , pe care le vad si in vis.
Tot in vis eram cu sora sau sotia langa mine si ii explicam despre amintirile mele din copilarie.
Apoi am vazut un iepure in grau,care a topait spre noi,a stat putin langa persoana de langa mine si a intrat inapoi in porumb.
Apoi ,mai incolo am zarit un urs la prima vedere care statea jos ,dar apoi parca era un caine ,ne-am temut si am plecat la casa bunicii,unde am povestit tatalui meu despre cainele acela.

Interpretare vis (1)

avatar

Muscalu Andreea    •    22-10-2009

Visul nu l-am avut eu. Dar azi dimineata un prieten m-a sunat ca sa imi spuna ca m-a visat si nu tocmai frumos. Se facea ca eram pe un camp, era furtuna si ma alergau niste animale foarte urate. Ce vrea sa insemne asta exact? Stiu ca nu e tocmai de bine.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-grau.jpg Achizitionezi - te vei agita mult, vei avea de lucru; ai grau, trebuie sa-l alegi, sa mergi la moara, sa-l macini,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Grau
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-cioban.jpg - atunci cand langa pastor nu se afla nici o oaie, visul nu este bun; Cu turma - ai prieteni buni care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cioban

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri