Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Lup negru

Interpretare vis: Lup negru

  Popescu Iuliana
  06-08-2018

Buna! Nu demult am avut un cosmar cu un lup negru(spun cosmar pt ca m-am trezit din somn plangand).
In vis mi-a aparut un lup negru, cu ochi verzi si foarte fioros.Intruchipa pura rautate, de aceea m-am ingrozit. In vis acesta dadea foc la o padure , iar eu impreuna cu parintii mei incercam sa il oprim.(incercam sa ol oprim oricum, el mai apoi a dat foc la padure)
La un moment dat eram fara speranta si doar ne uitam la el de dupa niste gratii.Acesta privea padurea aezand si dadea din coada ca un catel fericit.Spre final ( aici deja ii sf povestea) nu stiu ce forte ciudate m-au cuprins, mi s-au facut ochii verzi, luminosi ca doua faruri si mai apoi am indoit gratiile , spre surpinderea parintilor, am trecut prin ele si am atacat lupul cu o forta nemaivazuta.L-am urmarit o bucata, dar dupa mi-au aparut in vis doar cadre cu fata lui si m-am trezit speriata. Era un lup normal, numa ca emana ceva anume care ma ingrozea, de fapt ma ingrozeste si acum, intrucat nu am reusit sa uit visul.
P.S am uitat sa mentionez ca in vis cand lupul privea padurea arzand , s-a intors spre mine si mi-a zambit.Dar un zambet de ala ce iti da fiori.
Poate ma puteti ajuta sa interpretez acest fis.Multumesc!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-lup.jpg - e semn rau, ai dusmani ascunsi; - este vorba despre un dusman perfid, incapatanat, puternic. In haita - inseamna razboi;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lup
interpretare-vise-padure.jpg - vei avea parte de un ghinion si de mult dispret din partea celor din jur; Padure mare, deasa, codru - este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Padure
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-cosmar.jpg - specialistii claseaza cosmarul ca una din tulburarile de somn. Asadar e dificil de stiut daca un cosmar poate fi interpretat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cosmar

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Lup negru

  • avatar
    Salvez pui de lup
    Vlad   |   14-11-2016
  • avatar
    groaza
    licsandru marin   |   11-03-2013
  • avatar
    lup
    emma   |   18-10-2009
  • avatar
    lup
    emma   |   18-10-2009
  • avatar
    LUP NEGRU
    ANCA   |   23-12-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri