Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mai multe vise unul dupa altul

Interpretare vis: mai multe vise unul dupa altul

  alina
  08-02-2009

nu prea visez sau mai bine zis nu tin minte visele.am visat de 4 ori in 4 nopti diferite si am tinut minte visele.
primul vis : dupa mine venea cainele meu care e un bichon si pe el il urma un alt caine tot mic.
al doilea vis soacra mea ,cu care in realitate nu ma prea inteleg, cu inca un barbat pe care nu l-m putut distinge ma urmareau pe niste carari abrupte.
al treilea vis eu si cu sotul meu eram pe un munte intr-o stanca sus iar jos era o mare/ocean foarte involburat iar curentii ne trageau in jos dar am reusit sa scapam iar dupa aceea soacra mea venea dupa noi cerandu-ne 10000 de euro.
al patrulea vis arata ca dupa ce eu si sotul meu veneau inapoi dintr-o calatarie cei care ne redecorau casa facusera o treaba proasta si tavanul arata urat cu malformatii .
as dori sa stiu ce inseamna pt ca eu nu prea visez dar am observat ca atunci cand o fac ceva se intampla .va rog ajutati-ma!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mos-nicolaie.jpg Dupa cum spune traditia Mos Nicolaie este un prilej de bucurie dar nu numai. Dupa fapt si rasplata. Visele care au…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mos Nicolaie
interpretare-vise-inger-ingeri.jpg Vis foarte bun, prevesteste marire si putere. Visul cu inger inseamna, in mod obisnuit, noroc, mai ales daca ingerul se afla…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inger, ingeri
interpretare-vise-transee.jpg - transeea, dupa cum a demonstrat Primul Razboi Mondial, este menita sa asigure o protectie intr-un climat conflictual. Imaginea, rar intalnita…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Transee
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri