Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mama

Interpretare vis: mama

  teodora
  20-07-2010

Buna ziua!rnVa relatez visul pe care l-am avut in noaptea ce tocmai a trecut cu nadejdea ca voi gasi la d-voastra o explicatie a lui.rnrnMama mea a decedat acum, aproximativ, doi ani si jumatate. rnAm visat-o foarte rar si majoritatea viselor nu le-am retinut. rnAm visat o femeie care avea fata mamei mele din tinerete, foarte frumoasa, cea mai frumoasa, asa cum o stiam si noi copiii din poze, Iesea din hotelul in care urma sa ma cazez si trecuse pe langa mine. Imi era dor in vis de mama mea decedata asa ca atunci cand am zarit-o pe acea femeie am strigat \"Mama!!!\".rnAcea femeie s-a intors si a venit la mine. Era mama mea. rnMi-a marturis ca de fapt nu murise dar venise sa ma vada.rnNe-am imbratisat. Eram fericita ca o am pe mama mea.rnMi-a mai marturisit ca moartea ei fusese inscenata pentru a fi ferita de urmaririle tatalui meu. rnI se schimbase identitatea si avea o fata noua...aceea din tinerete.rnAm mers impreuna cu ea pe strada dar a intalnit o veche cunostinta de a ei , o femeie necunoscuta mie, cu care a plecat mai departe. Mi-a spus ca va mai veni sa ma mai vada. S-a intors sa ma mai priveasca o data si mi-a zambit. rnEram fericita ca traia, ca o tinusem in brate si ca imi promisese ca va mai veni sa ma mai vada.rnAm sunat apoi pe fratele meu sa il anunt dar el parea sa stie de mama ca nu murise. Incercam sa ii ascundem amandoi adevarul tatalui meu care banuia ca mama era inca in viata.rnAcesta este visul pe care l-am avut. rnrnIn viata reala, parintii mei erau divortati de peste 15 ani, legaturi intre parinti nu au mai fost dupa divort, niciodata. Noi, copiii, am mentinut relatiile cu ambii parinti.rnNu m-am simtit un copil iubit si acceptat iar relatiile mele cu mama mea au fost foarte reci,mai ales in ultimii ani de viata.rnrnIn speranta ca voi putea deslusi mai bine acest vis, am sa astept orice explicatie pe care veti binevoi sa mi-o dati.rnrnVa multumesc pentru timpul acordat.

Interpretare vis (2)

avatar

pusha    •    21-07-2010

Draga Teodora,\\r\\n Am sa-ti spun ce parere am eu despre visul tau. Evident ca mama ta traieste ,dar altfel, in alt timp. Iar daca a venit la tine atat de tanara si frumoasa atunci cu siguranta vrea sa-ti spuna ceva ce poate nu a reusit in viata pamantesca. Poate vrea sa-si ceara iertare(?) sa-u sa-ti spuna ca te iarta (tu stii mai bine de ce relatiile na-fost tocmai bune). Parerea mea este sa-ti faci datoria aici pe pamant pentru sufletul ei si sunt sigura ca va venii sa-ti multumeasca.

avatar

teodora    •    21-07-2010

Draga Pusha, iti multumesc frumos pentru mesajul tau.rnIndiferent unde este mama acum, sper doar sa fie multumita si fericita.rnimi este foarte greu sa uit dar de iertat,....eu am iertat-o....rnMultumesc inca o data, Pusha!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-drapel.jpg - drapelul simbolizeaza patria, tara mama, prin extensie si mama. Ideea de angajament, de ideal, de apartenenta la un clan sau…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Drapel
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-familie.jpg - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri