Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Marcant

Interpretare vis: Marcant

  Sandra
  24-10-2009

Sunt cu multe persoane,cred ca este o petrecere.Mi se spune ca va veni si o anumita persoana pe care o cunosc si pe care nu am mai vazut\'o de cam 2 luni.Persoana aceea vine,este un tip care imi este vecin,dar in vis arata cu totul altfel decat in realitate.Ideea este ca pe acea persoana nu o cunosc,dar in vis credeam ca este el.Pana la sfarsitul visului,deja stiam ca nu este persoana care mi s\'a spus ca este,dar nici nu am cautat sa aflu mai multe.
Stau pe un scaun in mijlocul camerei,lumea este pe langa pereti,nu stiu ce se intampla intre celelalte persoane,am o senzatie de parca nimic in jurul meu nu este important,probabil petrecerea era intr\'un curs de desfasurare normal.Nimeni nu pare sa observe ceva ciudat in faptul ca eu sunt asezata in mijlocul camerei pe un scaun,tinand un castron [cred] in mana din care [cred] mananc ceva.Apare tipul despre care am spus mai devreme si se indreapta fix spre mine,ajunge in fata mea,se apleaca si isi inclina capul.Fetele noastre sunt la acelasi nivel si\'i vad foarte clar ochii albastri,pistruii si parul blond inchis.In momentul acesta apare un sentiment de simpatie pentru el,el are o sclipire amuzata in ochi,ca genul ce apare la o gluma intre buni prieteni,si apoi se ridica si se duce undeva in spatele meu.
A doua si ultima scena se petrece probabil in spatele scaunului pe care stateam mai devreme,in fata unei ferestre mari.Genul de fereastra inalta cat un om,dar care nu incepe de la podea,deci pesemne cladirea in care ma aflam era destul de inalta.Era lata [fereastra] cam de 1 metru si jumatate.Mentionez ca ori era noapte si foarte intuneric afara,ori nu vedeam nimic prin acea fereastra.Nu avea nicio perdea,in schimb avea o galerie cilindrica pentru a atarna una.Tipul cu ochi albastri are ideea stralucita de a se urca pe pervazul ferestrei si a se agata cu fata in jos,atarnand cu picioarele de acea galerie care avea un spatiu suficient in jurul ei pentru ca picioarele sale sa aiba loc.Il priveam ca intr\'o transa,dar mi\'am dat seama repede ca ar putea pati ceva.Sentimentul de simpatie se transforma intr\'o mare ingrijorare.Il strig,ii spun ceva,nu imi amintesc ce,stiu ca era menit sa il faca sa se potoleasca si sa se dea jos,si ca vocea mea era tremuranda.Dupa ce il strig ma uit in jur sa vad daca ma ajuta cineva sa il fac sa nu se mai prosteasca,dar toata lumea era in aceeasi transa in care fusesem eu mai devreme : fara vreun semn pe chip cum ca ar aproba sau dezaproba comportamentul lui.Timp cat eu nu ma uitam,imediat dupa ce am strigat,el a cazut.Am auzit doar.Nu ma uitam la el,dar am auzit sunetul inconfundabil al unui calorifer.Caloriferul care era chiar sub fereastra.Si de care el a dat cu capul cand a cazut.M\'am intors socata spre el si l\'am vazut intins pe jos,cu picioarele spre fereastra si cu capul spre mine.Avea sange pe frunte,2 lovituri,dar sangele nu se scurgea..Pur si simplu..era acolo.Lumea tot nu reactiona.Mi\'am pierdut rasuflarea,nu mai puteam respira,ma chinuiam sa iau aer in plamani in acelasi timp in care incepusem sa plang fara sa imi dau seama.Intr\'un final,lumea s\'a trezit si a inceput sa sune la ambulanta si eu am ingenuncheat langa el.Ma simteam groaznic,ca sfasiata,si ciudatenia asta de sentiment s\'a transformat dintr\'o data intr\'un sentiment de iubire mai mare decat ce am simtit vreodata in realitate.Haha..El pur si simplu zacea acolo,si eu aveam un gol in stomac si plangeam intruna si ma gandeam ca o sa mor fara el.Il vad ca se misca si incep sa plang si mai tare,de usurare,bucurie,nu stiu.Iau capul lui in brate,tot ii spun ca va fi bine,bla-bla,il sarut intruna pe par,aproape de fruntea ranita.Pana vine ambulanta,ma asez langa el,pe podea si el devine lucid.Ma ia in brate si eu realizez ca probabil este vina mea ca el a cazut,ca probabil din cauza ca l\'am strigat a cazut.Ii spun asta si nu pot sa imi amintesc acum raspunsul,dar stiu sigur ca a cofirmat ca a alunecat cand mi\'a auzit vocea.Dar nu are niciun repros in ceea ce spune,suna mai mult de parca imi povesteste despre un catelus dragut pe care l\'a vazut pe strada.Ma saruta pe buze si incep iar sa plang.Si m\'am trezit ianinte sa vina ambulanta.
Era 5 dimineata cand m\'am trezit,si nu am mai reusit sa adorm.Ma tot gandeam la tipul asta si pur si simplu mi\'a marcat ziua.Am fost trista toata ziua,cu o predispunere la plans [ceea ce am si facut].Pe tipul asta nu l\'am vazut cu siguranta niciodata in realitate.Problema este ca seamana intr\'un fel [de fapt,ce sa mai,seamana perfect] cu genul de tip de care m\'as indragosti din prima clipa.In afara de comportamentul tembel din vis,bineinteles.
Sper ca nu am plictisit pe nimeni cu visul asta :D.Este prima data cand trimit un vis pentru interpretare si ma simt ciudat.Este visul cel mai puternic pe care l\'am avut vreodata.Adica..Nu stiu daca m\'am exprimat corect.Dar ma urmareste.Si nu stiu cum s\'ar interpreta treaba cu vinovatia mea din vis,dar nu ma simt in vreun fel vinovata de ceva in lumea reala.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-televizor.jpg - te expui prea mult si, din acest motiv, vei pati o rusine; - face referire la imaginea ta asupra lumii, ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Televizor
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-mers.jpg A merge - descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mers

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu Marcant

  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • avatar
    12
    neacsu cosmina   |   28-10-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri