Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mers pe bicicleta

Interpretare vis: mers pe bicicleta

  anca
  12-11-2009

Mergeam pe bicicleta si intr-o intersectie m-a oprit un politist. Mi-a cerut actele,i-am dat buletinul dupa care mi-a luat datele a completat o hirtie si mi-a spus sa ma duc la sectia de politie pentru constatare.Am mers la o sectie de politie iar un politist de acolo mi-a spus ca am de platit o amenda de 30ron.Atunci am rabufnit si am inceput sa ma cert cu politistul spunindui:ce unde vreti sa va dau eu bani cind nu mai am in portofel decit fix 30ron pina la salariu.Plingeam si ii spuneam ca nu am de unde sa platesc si ca ei dau amenzi prea usor fara sa se gindeasca,ca poate unele persoane chiar nu au bani sa plateasca amenzile.
Politistul mi-a zis ca daca nu platesc ma vor baga la puscarie.Am inceput si mai tare sa pling si sa tip,parca ma si vedeam arestata si bagata in puscarie.
Desi ma auzeam cum pling si tip nu ma puteam trezi din somn.A venit sotul meu care m-a trezit si cind l-am vazut l-am luat in brate si tot plingeam si suspinam in timp ce ii povesteam,nu ma puteam linisti asa de tare am fost patrunsa de vis.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa interpretez acest vis care,m-a marcat foarte tare si de trei zile de cind am visat nu imi pot lua gindul de la acest vis.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-politie.jpg - de vei visa ca ai necazuri cu politia, e semn ca niste greutati de-ale tale se vor rezolva, le vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Politie
interpretare-vise-mers.jpg A merge - descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mers
interpretare-vise-duminica.jpg Atunci cand visezi ziua de duminica inseamna ca vei avea parte de multe clipe fericite, de bucurii, de petreceri, iar semnificatia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Duminica

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu mers pe bicicleta

  • avatar
    bicicleta
    gospodin ecaterina   |   11-06-2009
  • avatar
    Bicicleta
    irinnna   |   26-06-2016
  • avatar
    Bicicleta
    Felicia   |   27-09-2021
  • avatar
    bicicleta
    marius   |   29-09-2016
  • avatar
    placut
    ele   |   07-05-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri