Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mi-a batut cu ciocanul un cui in glezna dreapta

Interpretare vis: mi-a batut cu ciocanul un cui in glezna dreapta

  ana r.
  27-02-2009

eram la apartamentul bunicilor mei,care-n vis traiau( dar sunt morti in realitate amandoi- cu ei am crescut, au fost ca si parintii mei) , bunicul meu imi tot pronunta numele, il intelegeam perfect, bunicii mei apoi i-am vazut ca dormeau in pat, langa ei sora mea(care traieste). tatal meu era legat,ca alpinistii, si mergea de la apt bunicilor, il vedeam ca-i afara,cu capul in jos, mergea sa salveze ceva, nu stiu, n-am vazut ce.( bunicii mei stateau la et. 4-ultimul). eram in cealalta camera, si vad un instalator,care curata niste canale de apa-despre care nu stiam ca exista in casa- am vrut sa vad ce-i acolo, dar nu m-a lasat. iar bunicul meu imi zicea pe nume.- in sens dojenitor. pe bunik am luat-o in brate.
tot in acelasi vis, eram la vechea mea scoala, la ora de sport, profesorul avea insirate in sala mare mai multe mese, de fapt, ceva ciudat, nu mese- un fel de suporturi-ca de pat- inclinate, pe care trebuia sa ne suim, si sa ne batem cate un cui cu ciocanul in glezna, intinse pe spate. io nu vroiam, si tot trageam de timp, il intrebam pe profesor cum, cu gandul sa scap. atunci el mi-a aratat, si mi-a batut cuiul in glezna mea dreapta.i-am zis profesorului, ca, ce numai noi sa facem asta? ca, sa-l vad si pe el batandu-si cuiul.
apoi am plecat,in anticamera, cu gandul sa-mi iau lucrurile, am vazut o fereastra deschisa, si colegii mei, care ma strigau sa fug cu ei. nu stiam ce sa fac, m-am dus in urmatoarea sala, unde treptele pareau ca sunt urle de vulcan racite, ca sa-mi iau lucrurile. atat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-icoana.jpg - semn bun, vei trece usor peste clipele de cumpana care urmeaza; - vei avea pace in suflet; - imaginea cu icoana, aparuta…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Icoană
interpretare-vise-nume.jpg - cand in vis apar nume de oameni, trebuie cautate legaturile cu persoanele care poarta acele nume, daca sunt cunoscute, rolul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nume

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri