Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Mireasa

Interpretare vis: Mireasa

  Claudia
  10-12-2010

Acum cateva saptamani m-am visat mireasa si eram foarte bucuroasa pana mi-am dat seama ca numai partea de sus a rochiei e alba iar restul e gri. In plus rochia era pana la genunchi si era f frumoasa desi nu era de mireasa. Am fugit din fata bisericii cu viitorul sot si ne-am plimbat pe cealalta parte a drumului uitandu-ne la toti cei veniti pentru nunta.
Acum cateva zile m-a visat si mama mireasa in rochie gri si dupa ce a avut loc nunta ne-am dus la sala dar nu era muzica, totul era monoton. La un momentdat m-a vazut mama intr-o rochie alba foarte frumoasa si imi spunea ca e foarte mandra ca m-am schimbat in ea si ca nu am ramas cu cea gri. Nu stiu ce poate insemna ca am visat cam acelasi vis.

Interpretare vis (1)

avatar

monica    •    10-12-2010

Nu stiu daca esti casatorita sau nu,rochia jumate alba jumate gri ,poate semnifica o alegere,pe care tu o sa o faci la un moment dat.Fie in legatuyra cu barbatul cu care te mariti,fie faptul in sine de a te casatori.Cred ca ai in fata doua posibilitati,iar tu va trebui sa alegi la un moment dat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rochie.jpg - visul in care apare o rochie prevesteste noroc, nu numai in dragoste, ci si in activitatea de zi cu zi.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rochie
interpretare-vise-gri.jpg - teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorâre,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gri
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-mire--mireasa.jpg - capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie; - mari…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mire - Mireasa

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri