Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Moartea mea

Interpretare vis: Moartea mea

  Gaby Gabriela
  19-08-2016

Deci am 13 ani si uite visul.
Am mers intr-o tabără cu niste copii parca si tabără aia era un fel de tabără mai mult bisericească ca sa spun asa si stăteam undeva intr-o casa batraneasca cam asa si mare.
Si se făcea ca nu aveam voie sa iesim sa ne plimbam dau asa si eu am iesit me rog....Si cum sa spun peisajul era mai gri asa mai pal mai de epoca si m-am dus sa traversez strada si a venit o masina si a dat peste mine si eram intr-o bala de sange si.....spiritul meu ca sa zic asa s-a trezit si mergeam pe acolo si m-am întâlnit cu spiritul altei fete putin mai mare ca mine care avea parul putin ondulat cam pana mai jos de sani si ma rog am vb si ea era spirit de mai mult timp.
Ei bine i-am spus de băiatul de care îmi place cred nush....Si se făcea ca eu puteam sa ating obiectele sau sa le misc....dar uff oamenii nu ma puteau auzi si eram prinsă intr-un fel.
Am vorbit cu fata aceasta daca putem sa mergem cu trenul Si daca avem timp nu stiu ce timp...
Si am ajuns la o casa sau o casa de vacanta cred ca la mare,in care stătea baiatul de care imi place si....Am intrat cu fata aia si am asteptat....in curte.
Si au inceput niste artificii si se făcea ca...cobora cineva pe scări în casa si a zis fata aia ca poate e el si eu i-am zis ca e sora lui mai mica.Apoi a coborât si el si s-a asezat pe o banca din curte....el era schimbat adica era matur,arată altfel ca un bărbat ca sa zic asa.
Da ma rog dupa m-am dus la el si l-am luat in brate si l-am strâns...dar nu stiu era ca si cum nu isi dădea seama si la un moment dat m-a strâns si el apoi am adormit pe canapeaua aia si el era langa mine si a adormit langa mine...

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca
interpretare-vise-rac.jpg - indoiala, rezerve, dai inapoi in fata unor actiuni, teama, lasitate, renuntare; - iti va merge prost, mai ales daca racul se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rac
interpretare-vise-treispresece--13.jpg - greu de spus daca este de bun sau rau augur. Totul depinde de traditii sau superstitii si, mai ales, de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Treispresece - 13
interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri