Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Morminte

Interpretare vis: Morminte

  Alexandra
  29-08-2013

Am visat ca era seara si priveam pe geamul de la balcon in gradina de langa bloc. Pe intuneric totul parea normal, iarba, tufisurile, insa in momentul cand puneam lanterna, tot pamantul din gradina se lumina si devenea transparent. Sub pamant vedeam insirate pe orizontala mai multe sicrie in care se aflau oseminte. In mijlocul gradinii se aflau 5 sicrie pe verticala in care ii vedeam pe cativa dintre vecinii din bloc in stare de putrefactie. Urmatoarea imagine a fost ca cele 5 cadavre se aflau la mine in sufragerie, asezate in fund pe covor langa canapea. Unele cadavre tocmai deschisesera ochii, doua se miscau, zvacneau, iar unul dintre ele deschisese gura si incepuse sa scoata cateva sunete. In tot acest timp eu stateam inlemnita in mijlocul sufrageriei uitandu-ma la cadavre.
M-am trezit imediat din somn tremurand toata, inima imi batea gata sa o ia la goana si mi-a luat ceva timp sa imi revin din sperietura.
Plus ca nu am nicio treaba cu vecinii mei, nu avem probleme, ne salutam pe scara blocului si atat. Oare ce poate insemna visul asta?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-gradina.jpg - vis foarte bun, mai ales in ceea ce priveste finantele (cu o singura conditie - gradina visata sa fie bine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gradina
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-pantece.jpg - mai multe idei sunt legate de ideea de pantec: transformarea hranei in intestine (alegere), sediul dragostei (dorinta de a regresa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pantece

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri