Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

papusi

Interpretare vis: papusi

  lavinia
  07-01-2011

In noaptea de 6 spre 7 ianuarie am visat un vis foarte ciudat. Am visat ca eram in generala cu colegii de clasa. Eram in banca cu un coleg care se simtea foarte rau si care nu prea vorbea cu mine. ( L-am mai visat de multe ori ca se indeparta de mine; uneori imi vorbea, insa de cele mai multe ori nu.) L-am luat in brate si l-am scos din scoala foarte greu pentru ca usile scolii erau foarte mici. Am iesit din scoala pe burta. Vroiam sa-l salvez foarte mult. Alaturi de noi a venit un domn, care m-a sfatuit sa-l acopar cu pamant. L-am acoperit, dar dupa cateva secunde (2-3) mi-am dat seama ca nu procedasem bine si l-am descoperit, insa sub pamant nu era el ci .........multe PAPUSI.
Unele erau imbracate, altele nu. Plangeam si sapam pentru a da de el, dar dadeam numai de papusi. Plangand am plecat pe un drum impreuna cu sora mea. O colega imi daduse un telefon mobil intr-o husa, pe care il aveam in buzunarul stang. Pe strada am trecut pe langa multi tigani, care aveau tarabe; unii vindeau flori. O tiganca mi-a furat telefonul pe care il aveam de la colega mea , dar mi l-a dat inapoi amuzandu-se de mine impreuna cu ceilalti. In momentul cand mi-a furat telefonul am simtit ceva; am simtit practic ca cineva mi-a luat ceva din buzunar. In acel buzunar mai aveam si telefonul meu, dar pe acela nu mi l-a luat. Erau mai multe tiganci decat tigani. Toti se uitau la mine. Intre timp sora mea isi lua la revedere de la un baiat de 3-4 ani. Mi-am luat si eu. Acest baiat era prietenul nostru pe care il iubeam foarte mult. Noi plecam undeva departe si se pare ca nu mai reveneam curand in acel loc. Tiganii se uitau mereu la mine si tiganca vroia sa-mi fure telefonul. Nu-mi era teama. Eram pregatita, in caz ca venea. Am imbratisat copilul cu lacrimi in ochi, apoi m-am trezit din somn.
Trebuie sa mentionez faptul ca visul cu tigani a durat mai putin decat cel cu papusi si cu colegul meu, cu prietenul meu din copilarie. Primul vis a fost mai dureros, iar in momentul in care m-am trezit m-am gandit la prima parte, cea cu papusile si cu prietenul meu.
Sunt foarte curioasa sa aflu semnificatia acestui vis, dar mai mult ingrijorata.
Astept cu nerabdare raspunsul si va multumesc anticipat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-coacaze.jpg Interpretarea viselui in care apar coacaze este de cele mai multe ori o avertizare mai ales daca visezi ca tu esti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Coacaze
interpretare-vise-tabla.jpg - visul iti spune ca nu trebuie sa te increzi prea mult in prietenii pe care-i ai, unii dintre ei fiind…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tabla
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-telefon.jpg - vesti, dar si niste castiguri; - face referire la capacitatea ta de a comunica, de a te face inteles de ceilalti,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Telefon

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu papusi

  • avatar
    Papusi
    ANNY   |   25-03-2011
  • avatar
    Ciudat...
    MIruna Ionescu   |   28-09-2010
  • avatar
    cainele negru
    walli   |   31-08-2012
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri