Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

pasi

Interpretare vis: pasi

  natali
  23-06-2009

Buna ziua! Se facea ca eram intr-o incapere si am observat pe un perete varuit urme de pasi ce urcau pe perete.La baza peretelui erau pasi de copil,sus erau urme de picior adult. Ma intrebam cum a putut cineva sa faca o urma asa de sus.
in aceeasi incapere eram intr-un scaun cu rotile. am privit cerul, era zi, parea un fel de ceata si pe cer am vazut aliniate mai multe(3-4) corpuri ceresti.
Va multumesc anticipat!

Interpretare vis (1)

avatar

Laur    •    08-01-2023

Bună ziua,
În vis eram ca intr-o încăpere, un bloc, lângă mine erau prieteni și deasupra noastră era cineva care pășea foarte greu de tremura tavanul iar când acesta tremura, pe balconul deschis apărea un om, o entitate cu o lanterna aprinsa de care ne era frică și doream sa scăpăm. În jur, pe lângă tropotul și lumina asta, toți strigau și încercau sa sune la politie pentru ajutor. Ma poate ajuta cineva sa îl deslușesc acest vis? Va mulțumesc!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-urme.jpg - de pasi - consecinte ale unor actiuni trecute care inca mai au efect; amintiri din trecut…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urme
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-baston.jpg - de lemn - persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, - de cauciuc - la…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Baston
interpretare-vise-covor.jpg - daca te visezi intr-o incapere unde se afla un covor frumos, e semn ca vei avea noroc; Covorul trebuie privit…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Covor

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri