Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

pesti

Interpretare vis: pesti

  Maria
  05-05-2009

Buna ziua,
Am avut un vis foarte ciudat noaptea trecuta, de fapt cred ca 2 vise pentru ca nu au legatura unul cu celalalt.Intr-unul dintre vise eram undeva in fata unui bazin imens cu apa, o apa murdara ,verde, parca eram intr-un film, si ma uitam in bazinu asta si vedeam o gramada de pesti, foarte diferiti si foarte multi erau deja morti cu burta in sus.
Iar in al doilea vis imi amintesc ca imi era o pofta extraordinara de clatite cu nutella, parca ii simteam mirosu in somn si ma uitam la cinerva care le pregatea si aveam un chef sa mananc si eu,,,,,,,,,,,,si asa m-am trezit cred.
Cu o seara inainte m-am visat mama de gemeni nou nascuti, a fost un vis pe care mi-l amintesc foarte real, si nu e prima data cand ma visez mama.Am mai avut odata un vis in care parca aveam o fetita pe care o chema Giulia. Imi amintesc si de acest vis foarte bine pentru ca parea si acesta foarte real.
Am perioade in care nu visez nimic, si alte perioade ca asta de exemplu, in care visez foarte mult.
In speranta ca ma veti ajuta sa inteleg ceva din visele acestea, va multumesc anticipat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-lacrimi.jpg - semn bun, cinstire, vei ocupa o functie de onoare; - bucurii si placeri; - cine plange in somn, in vise, onorat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lacrimi
interpretare-vise-ferma.jpg - ferma este locul de unde vine hrana tuturor, iar, de obicei, un om satul are si putere de munca si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fermă
interpretare-vise-negot.jpg - daca il faci in vis, e semn de paguba; - nefericire intr-o calatorie; - candva, negotul insemna calatorii si pericole, in primul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Negot

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu pesti

  • avatar
    cirese si pesti
    nico vasile   |   28-07-2009
  • avatar
    pesti
    gheorghe mircea   |   05-04-2012
  • avatar
    pesti
    luci   |   27-11-2012
  • avatar
    pesti
    florentina   |   27-12-2009
  • avatar
    pesti
    Alin   |   26-07-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri