pisici
29-01-2012

Buna. Sunt foarte ingrijorata.....mama mea a inceput sa fie total altfel in ultimul an,....a devenit foarte credincioasa de pe o zi pe alta....in urma cu o saptamana a sunat-o pe buni (mama ei) sa ii spuna ca trebuie sa rupa legatura cu ea de mama si fiica pentru ca ea nu mai poate duce in spate si pacatele lui buni....ieri mi-a zis buni ca a visat foarte urat si ca nu mai poate dormi...iar cand mi-a povestit visul....n-am stiut cum sa reactionez....rnVisul era cam asa....buni mi-a spus ca a visat cu multe pisici siprinte ele erau doua pisici negre si mari care stateau in 2 picioare...ca si un om...si langa urechi avea 2 cornite....iar fiecare avea langa ea o alta pisica care statea normal si era pisica tarcata. Mi-a zis ca cele 2 pisici negre au vrut sa o omoare si ca atata s-a luptat cu ele ca abia a reusit sa scape....iar in fundal...la departare...era mami(fiica ei) si se uita cum se lupta cu pisicile si nu facea nimic...indiferent cat de mult o ruga buni sa o ajute.....rnVa rog daca puteti sa imi interpretati si mie visul acesta...si eventual sa imi dati un sfat ce sa fac....pentru ca bunicul meu a murit recent...si nu vreau sa o pierd si pe buni....pentru ca ei m-au crescut....a fost si este in ca foarte dureros ca numai ea mai e....Va multumescrnAm uitat sa va spun ca eu am 23 de ani deci nu sunt un copil...in caz ca vi se pare hazlie povestea mea....si locuiesc cu buni.

Adaugat de Adriana
Inapoi la VISE

1 interpretari:

  • 1
    Adriana
    08-02-2012

    Pisici visind, e tare rau! necuratul isi baga coada...eu zic in primul rind sa incerci sa mergi la biserica cu mama ta (sa vezi exact daca se duce) pt ca sunt convinsa ca cineva a influentat-o negativ...apropo de dus in spate pacatele mamei sale!rniar lui buni a ta sigur cineva i-a facut ceva vraji (daca vrei sa crezi) pt ca pisici negre inseamna ceva cu necuratul adica cu cel cu coarne, intelegi! ruptura care s-a produs intre mama ta si buni nu a fost din senin...exista o persoana cunoscuta care isi doreste sa le vada certindu-se.Sfatul meu este sa mergi la biserica, sa incercati sa tineti post miercurea si vinerea, sa stropiti cu apa sfintita prin casa, chiar sa chemati preotul pentru o festanie si cel mai imp este sa va rugati de cite ori puteti si cit de des...Dumnezeu nu va lasa la greu!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare