Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

pisicile

Interpretare vis: pisicile

  raluca
  05-01-2010

Da .....visul meu cu siguranta nu prevesteste nimic bun......a fost mai bine zis un adevarat cosmar, pe care n-am sa-l uit usor.
ok....se facea ca stateam pe un pat, era intuneric, si parca auzeam doi motani batandu-se....miorlaind urat. Nu i-am vazut. Dupa putin timp parca mi-am dat seama ca acei motani ma zgaraiau pe mine, ma cuprinsese groaza, tipam, imi era teama.La un moment dat un catelus mic a venit si i-a alungat. In secunda urmatoare imi priveam mainile si vedeam zgarieturile (fara sange), si plangeam ..........de ce am specificat la inceput "doi motani"....pentru ca in continuarea acelui vis.....ii povesteam mamei mele ca AM VISAT doi motani, unul gri si unul negru, care m-au zgariat si mi-au facut rani.
Daca cineva stie ce ar putea insemna asta, m-as bucura din suflet sa imi spuna, orice ar fi, Va multumesc anticipat si sa auzim numai de bine.TUTUROR VISE FRUMOASEEEEE.

Interpretare vis (1)

avatar

margareta    •    05-01-2010

Dupa parerea mea cred ca ai doi prieteni care in fata sunt prieteni(cred ca sunt barbati) si in spate te mananca de ceva,te sapa.Eu zic sa ai grija la prieteni ca sunt falsi acel catel care vine sa te salveze este un prieten adevarat pe care ar trebuii sa-l iei in serios.Conteaza mult cum te-ai sculat daca erai tematoare,panicata aveai palpitatii poti fi chiar tu persoana din vis sau daca te-ai trezit linistita ca si cum a fost un vis oarecare nu te priveste pe tine direct auzi doar de cineva.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-bou.jpg - din punct de vedere simbolic, se poate intelege ca renuntarea la instinctele violente pe care le avea cand era taur…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bou

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri