Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

planuri spatiale

Interpretare vis: planuri spatiale

  iulia-georgiana
  14-05-2009

alergam printr-o padure cu multe denivelari si vegetatie bogata,de tip carpatic,si culorile din vis erau foarte vii si deschise(padurea cu copaci era de un verde intens).Ma fugarea ujn lup si eram insotita de cineva,nu stiu de cine,de niste prieteni,si tin mintea ca topaiam ca un cangur si aveam inima in gat dar lupu nu ma putea ajunge.
apoi din padure am dat intr-un parc si lupul a continuat,cred,sa ma fugareasca dar a inceput sa fuga mai incet decat inainte.apoi am scapat de el cand am dat intr-un centru vechi,care semana cu lipscani,cu cladirile roz-corai si galben pai,si am intrat intre mesele unei berarii cu mese imprastiate in aer liber,si am dat de o prietena veche,care tinea un pahar urias de bere in mana si imi zambea(ea nu bea decat rareori,si putin).si langa berarie era un fel de capela in care se putea intra si se putea aprinde o lumanare.am intrat si am inceput sa ma rog pentru cineva...pentru mama mea crd.din berarie am ajuns intr-o cada mare,alaturi de un baiat pe care il invidiez un pic,dar care imi place in mod amical,cred.eram dezbracati si ne uitam unul la celalt dezorientati.dar nu imi place de el ca baiat,deci nu cred ca il visam pentru ca asta doream.
apoi am iesit din cada,si din casa,si am mers afara unde era o piscina mare,si in departare se afla tata care bea cocktailuri alaturi de prietenul lui cel mai bun,si visul se incheie cu mine taind felii de portocala si macandu-le cu pofta.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-padure.jpg - vei avea parte de un ghinion si de mult dispret din partea celor din jur; Padure mare, deasa, codru - este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Padure
interpretare-vise-mers.jpg A merge - descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mers
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-ratacit.jpg - intr-un oras, intr-o padure etc - treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ratacit

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri