Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Pregatiri de nunta nedorita

Interpretare vis: Pregatiri de nunta nedorita

  Diana
  08-12-2015

Visul se desfășoară in 3 locuri diferite.

Tocmai am visat ca un amic mai in vârsta decat mine cu aproape 20 de ani (din alt oras) vorbea despre nunta noastră (a mea si a lui) cu matusa si unchiul meu (Menționez ca ei imi sunt cei mai apropiați dupa ce mama si bunicul meu au murit vara aceasta).
Se făcea ca eu si matusa mergeam intr-o călătorie cu masina si la plecare acest prieten Joe a vorbit ceva intre 4 ochi cu unchiul meu. Apoi a venit la mine si mi-a dat un inel cu diamante care nu mi-a placut. Nu mi-a zis ca ar fi inel de logodna. Cand mi-a dat inelul eram lângă o balustrada dar nu vedeam prăpastia (doar știam ca e foarte adâncă pt ca vedeam in fata noastră crestele unor munți, chiar in fata noastră). In plus, mi-a dat inelul din mana lui (fara cutie) fara sa ma ceara de soție iar eu l-am pus pe mana ca pe oricare inel. Nu m-am bucurat de inel, dar am spus mulțumesc si am zâmbit. Aveam senzatia ca nu-l vreau pe acest barbat, dar fac un compromis.
Apoi eu am urcat pe bancheta din spate a unei mașini. aveam un catalog de note (unde era si numele meu) in mana. Apoi am coborât jos din masina si l-am pupat pe fata pe acest prieten (pe partea lui stânga) El nu venea cu noi in vacanța. M-a întrebat ce-o sa fac daca o sa imi vina ciclul cat sunt in vacanța. I-am zis ca n-are nimic, ma descurc eu.
Pe drum, in masina, care zbura, matusa mi-a zis sa nu uit ca el are un copil de 6 luni dar nu e căsătorit cu mama copilului. Eu nu știam asta si totuși încercam sa dreg busuiocul si ii spuneam mătușii ca Joe e un om bun deși eu simteam o apăsare in suflet si nu vroiam sa fiu soția lui. Făceam de fapt o concesie.

Apoi imediat visul m-a dus undeva la înălțime si făceam echilibristica pe o sfoara. Am căzut si am aterizat in picioare intr-o grădina de zarzavaturi. Niște oameni imi spuneau sa am grija. Simteam ca erau oameni tineri, parca recunosteam voci, dar nu le-am vazut chipul.

Ajunsă la destinație am visat ca eram intr-un resort cu multe bazine cu apa. Eu am intrat in apa si il vedeam pe varul meu (băiatul mătușii care nu stiu cum a apărut acolo) in bazinul alăturat. Ii tot spuneam sa vina la mine ca trebuie sa plecam undeva (nu stiu unde) si nu vreau sa intarziem.

Apoi m-am trezit. Menționez ca locuiesc cu prietenul meu Hass, dar avem o relație de care eu nu sunt multumita. Suntem de aproape 2 ani impreuna...
In același timp eu imi caut un alt loc de munca (momentan lucrez). Săptămana trecută am primit un raspuns negativ de la un angajator de la care aveam mari speranțe si-mi doream acel loc de munca foarte mult.

Va mulțumesc mult pentru ajutor.

Cu respect,
Diana

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora
interpretare-vise-inel.jpg - se apropie o casatorie; Mai multe inele de casatorie - de-ti vor aparea, in vis, mai multe inele de casatorie, e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inel
interpretare-vise-masina.jpg - element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni; Masina mica - relatia cu partenerul sau cu familia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Masina

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Pregatiri de nunta nedorita

  • avatar
    pregatiri de nunta
    sandu florin   |   14-01-2014
  • avatar
    Pregatiri
    angel   |   03-10-2014
  • avatar
    Nunta
    Raluca   |   19-10-2016
  • avatar
    nunta
    xenia   |   05-11-2011
  • avatar
    nunta
    paraschiva   |   29-01-2011
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri