Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sarpe

Interpretare vis: sarpe

  ramona
  04-09-2009

eram intr-o camera si a intrat un sarpe. vorbeam la telefon cu o prietena. vazandu-l am iesit. sarpele dupa mine. iesind afara m-am intalnit cu sora mea care statea pe iarba iar sarpele a venit spre ea. m-am trezit f speriata.

Interpretare vis (2)

avatar

anca    •    15-09-2009

Am visat sarpele la mine in camera care a inceput sa umble , a reusit sa iasa pe hol si sa intre in bucatarie. Acasa eram cu mai multi oameni , printre care tata, mama si inca 2 baieti necunoscuti si parca si 2 fete. Ei m-au ajutata sa-l prindem iar eu incercam sa dau telefon celor care se ocupa cu prinderea serpior dar n-am reusit. Pana la urma am dat telefon la pompieri si m-am trezit. Dar tot in vis cand sarpele a inceput sa umble mi s-a parut ca de fapt nu era sarpe ci era o soparla mare si am mai visat 2 maimute in vaza cu flori. Inainte sa apara sarpele in pat la mine in camera, au mai aparut si niste animale ciudate micute rotunde, care ieseau de sub pat, am visat si un strut si o blana de zebra.....ciudat. In ziua accea se sarbatorea sf Ana ca m-a sunat cineva sa-mi zica la multi ani in vis.

avatar

Claudiu    •    16-09-2009

anca, putini stiu ca Dumnezeu se descopera si vorbeste de multe ori prin vise. Exemple sunt multe in Biblie, dar in ziua de azi prea putini mai sunt interesati de Sfanta Carte, de Adevar, de Lumina, de Dragoste, ca atunci cand Lumina intra, da pe fata tot, si astfel le place mai mult Intunericul. Visele sunt deobicei refulari ale subconstientului, iar cate-odata chiar viziuni, proorocii. Sarpele cred ca toata lumea stie ce reprezinta - Siretenie, Minciuna, Amagire, totodata inseamna si Intelepciune : ” sa fim intelepti ca serpii„ . Dar ca idee Sarpele este medium intre Satan si Eva. Serpii cu Aripi sunt intalniti in multe civilizatii care au in comun sacrificiile umane si alte practici ciudate (in cele din urma avand legatura cu ocultul). ca o mica paranteza (pluralul la medium, nu e mediums, ci e media...:) , asta pentru cei ce cauta ca lucrurile sa prinda un contur).
Eu am avut mai multe vise care s-au inteplinit cu exactitate, si inainte cand eram ateu si credeam doar in energie, nu stiam ce pot insemna si cum ar trebui sa ma raportez.
Dumnezeu vorbeste omului, prin constiinta, prin oameni, prin situatii, prin vise si viziuni. Daca ne impacam cu Dumnezeu, EL e credincios si drept in a ne ghida spre Sfintenie, si are metodele Lui extraordinare. Mintea umana nu poate sa IL inteleaga, astfel EL se reveleaza.

Cel mai prietenesc sfat: Uraste Pacatul.

sa ai o viata linistita.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mucatura.jpg De animal - pericol, critici, conflict, atacuri, neintelegeri; De caine - neintelegeri, controverse, certuri; - ai de-a face cu un dusman insistent;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mușcătură
interpretare-vise-anaconda.jpg Sa vezi un sarpe Anaconda in vis sugereaza creativitatea si potentialul tau. Acest sarpe atrage atentia asupra sexualitatii tale si a faptului…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Anaconda
interpretare-vise-camera.jpg Camera de dormit - e semn bun, de bucurie; - desigur, dormitorul poate fi, intotdeauna, o promisiune de clipe placute; Sufrageria -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Camera
interpretare-vise-salon.jpg - in aceasta camera, se primesc invitatii, oamenii din afara casei. Salonul unde se sta de vorba este, dupa cum sugereaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salon

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu sarpe

  • avatar
    sarpe
    ana pop   |   24-10-2009
  • avatar
    sarpe
    eli   |   03-07-2010
  • avatar
    sarpe
    emache mihaela   |   15-01-2012
  • avatar
    muscata de sarpe
    dorina   |   26-05-2010
  • avatar
    sarpe
    ale   |   14-03-2015
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri