Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

serpi morti

Interpretare vis: serpi morti

  Bor Elisabta
  27-04-2009

Stau intinsa pe pat. Ma trzesc si langa patul meu este praf mult, noroi uscat. Cand ma aplec vad serpi mari si unul mai mic. Iau in mana unu si are gura deschisa dar este mort.Ma uit mai bine si toti serpii sunt morti.
Dupa doua zile am mai visat visul dar langa mine statea o femeie si a ridicat ea un sarpe si eu i-am zis sa nu-i fie frica ca sunt morti. Totusi ma simteam ingrozita.

Interpretare vis (1)

avatar

nikoleta    •    11-08-2011

Buna ziua,rnAm visat ca stateam langa un lac limpede de un albastru foarte frumos nu foarte adanc avea maxim jumatate de metru, lacul era plin de pesti care cred ca erau pastravi , privind de sus in apa, vad langa mine un sarpe negru in pozitie de atac, initial m-am speriat dar analizandu l , mi am dat seama k este mort si m-am linistit. analizand cu atentie apa observ cam la 10-20 m departare un alt sarpe mort care era lungit pe fundul apei.rnAtmosfera in vis era foarte linistita, afara era senin, relaxant.rnLa un moment dat , cativa pesti sar pe mine , desii aveau dinti ( colti) nu u reusit sa ma zgarie si nici sa imi dea sangele. Si m-am trezit.rnAm cautat semnificatiile simbolurilor din vis dar nu am reusit sa gasesc semnificatia generala.rnSper ca dumneavoastra sa ma puteti ajuta.rnMultumesc Frumos !

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mort.jpg - amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate; Te visezi mort - prevestire de nefericire; - probabil ca oamenii din vechime…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mort
interpretare-vise-sarpe.jpg - sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarpe
interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-hipopotam.jpg - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu serpi morti

  • avatar
    serpi
    adeline   |   29-08-2009
  • avatar
    serpi morti
    Bor Elisabta   |   27-04-2009
  • avatar
    visez cu serpi
    cris   |   10-10-2012
  • avatar
    serpi
    nedelcu angelica   |   14-11-2010
  • avatar
    serpi
    ana iliada   |   25-08-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri